Feikki Hello Kitty

tiistai 4. maaliskuuta 2014
Löysin Johkunlaiset askareet blogista ohjeen helppoon Hello Kitty-kaulaliinaan. Ajattelin tehdä kaulaliinan kummitytölle syntymäpäivälahjaksi. Lankojakin oli riittävästi. Siihen asti kaikki menikin hyvin. Vaikka ohje oli helppo, niin onnistuin sähläämään. Tätä kaulaliinaa on purettu ja neulottu ja taas purettu. Kaulaliina oli jo valmis, kun huomasin, että kissanpää on aivan väärän muotoinen. Kun muu ei onnistunut, niin purin saksilla silpomalla. Tein uudestaan, jouduin purkamaan. Lopulta luovutin. Ei tullut Hello Kitty, mutta kyllä tämän jotenkin voi kissaksi tunnistaa. Itse en tykkää Hello Kittystä. Mietin jo, että siitäkö tämä epäonnistuminen johtuu.


 
 
Pitäisi ehkä jättää kokonaan bloggaamatta tämä kaulaliina, mutta josko joku saa edes päivän naurut tästä. Ei todellakaan menny niin kuin Strömsössä. Käykää ihmeessä tsekkaamassa tuo alkuperäinen Hello Kitty kaulaliina täältä!

 
 
Kuvissa esiintyy kohta 4 vuotias pikkusisko itse valitsemissaan vaatteissa. Legginssit ja shortsit Lindexin alelaarista. Paita saatu käytettynä kaverilta.

8 kommenttia

 1. Ei ehkä Hello Kitty, mutta ihana kissa -kaulaliina kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanahan tuo on! Meillä tyttö tykkäsi yhdessä vaiheessa valtavasti Hello Kittystä ja minustakin Kitty on söpö. Nyt meillä jo Hello Kitty-vaihe on mennyt ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ärsyttää Hello Kittyssä ehkä se, että sitä on joka paikassa. Meilläkin pahin Hello Kitty vaihe on mennyt ohi. Mutta prinsessat, mekot, pinkki, liila..<3

   Poista
 3. hih, mun mielestä toi on söpö kuitenkin! :) Niinkuin mallikin. :)

  VastaaPoista
 4. Kivahan tuo on, ja voi jestas kuinka tuottelias neuloja oikein olet. Kadehdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tuo neulominen on kausittaista. Nyt on tullut neulottua aika paljon. Vaikka voisihan sen ajan jotenkin muutenkin käyttää...

   Poista

Instagram