#satasyytäollaonnellinen, osa 7

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014
Keväinen olo/ energisyys
 
Lapset menivät jo aamulla ennen uimaan lähtöä ulos laskemaan mäkeä. Uinti alkaa muuten jo yhdeksältä, joten tänä aamuna ei paljon sängyissä loikoiltu. Tosin ei meillä muulloinkaan pitkään nukuta. Ulkona on täysi talvi ja lapset ovat innoissaan lumesta. Silti minulla on ihan keväinen olo, lumituisku ei tunnu missään! Kevättakkikin on ostamatta ja tennarit on helppo vaihtaa vielä hetkeksi talvikenkiin. Ulkona on kuitenkin valoisaa.
Sain ruukkunarsisseja tuliaiseksi. Ihania! Aukesivat nopeasti täällä sisällä lämpimässä. Piristävät nyt ikkunalaudalla. Ulos en raaski niitä laittaa.

 

 
Leivän päälle ja salaattiin laitan ituja. Yksi satsi niitä jo syötiin ja tänä aamuna valmistui toinen. Kuvan idut on kasvatettu mung pavuista. Itujen kasvatuspurkki on lainassa äidiltä ja nämä idut on muutenkin uusi juttu. Siis olen kyllä syönyt niitä ennenkin, mutta en itse kasvattanut. Vinkkejä ituihin saa laittaa kommenttiboksiin. :)    4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niinpä! :) Tosin nyt olen vain syönyt näitä mung pavun ituja.

   Poista
 2. Moikka, tosiaan voitit askarteluarvonnassa, laitatko minulle yhteystiedot onnellinenoliivi@gmail.com niin saan postiin. En löytänyt sivuiltasi sähköpostiosoitetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Kiitos! Pitääkin koittaa lisätä sähköpostiosoite etusivulle.

   Poista

Instagram