Arkihaaste 4/5

lauantai 19. huhtikuuta 2014
Aamu alkoi tiskikoneen täyttämisellä ja päälle laitolla. Ja juuri äsken tein saman. 
 
 
 
Haravointia aamulla ja päivällä. Nyt tuntuu käsissä. Pientä kipua oikeassa ranteessa. Ikäviä naarmuja orapihlajasta ja ruusuista. Mutta sää ei olisi voinut olla parempi.

 
 
Haravoinnista väsyneenä ja nälkäisenä oli ihana syödä miehen tekemä munakas välipalaksi. Kananmunaa, tomaattia, vuohenjuustoa ja tuoretta basilikaa.

 
 
Kun minä laitoin pyykkejä kuivumaan pääsi vauva livahtamaan suihkun jäljiltä märkään kylpyhuoneeseen. Onnellista käsien läpsytystä.

 
Olen Buzzador. Ja tällä kertaa pääsin testaamaan Viledan hankaussieniä. Tähän mennessä olen käyttänyt tätä keraamisen lieden puhdistussientä. Kiinnipalanut ja pinttynyt ruoka lähtee liedestä kevyesti pyyhkimällä. Helpompaa ja nopeampaa kuin meillä normaalisti käytössä oleva pesuaine + raappa. Pesuainetta en ole edes käyttänyt tämän sienen kanssa. Meillä on jo elämää nähnyt keraaminen liesi, joten ihan uudenveroiseksi sitä ei edes tällä sienellä saa. En tiedä, mitä tämä sieni kaupassa maksaa, mutta voisin ostaa jatkossa, kun nämä nyt saamani on käytetty.
 
 
  
 

2 kommenttia

Instagram