Arkihaaste 5/5

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014
Aamulla meillä etsittiin suklaamunia. Tässä kuvassa ollaan jo kokoamassa suklaamunien yllätyksiä.
 
 
 
Pääsiäisaiheinen selfie eli kuvassa varsinainen noita-akka.

 
 
Kävimme kukkakaupassa ostamassa mummolleni pääsiäiskukkia. Kauppa oli kiinni, mutta kaupan itsepalvelupuoli oli auki. Tämä kukka valittiin sekä värinsä puolesta, että siksi että meillä oli kukkaan tasaraha. Enpä ole ennen tällaiseen itsepalveluun törmännyt. Hyvä idea! Mielummin näin kuin, että kauppa olisi kokonaan kiinni.

 
 
Päivän retki maalla sisälsi lisää suklaamunien etsimistä, jalkapalloa, hyvää ruokaa...

 
 
...hyppynarulla hyppimisen opettelua...

 
ja puujalkojen testausta. 

 
 
Arkikuvahaaste loppuu nyt näinkin ei-arkisiin kuviin ja tunnelmiin. Ja vielä huomennakaan ei ala arki! Ihanaa! Mitä tämä haaste opetti? Toivottavasti ainakin sen, että ihan tavallisesta arjesta voi löytää niitä huippuhetkiä. Arki on parasta, mutta eipä näissä pyhäpäivissäkään valittamista ole. :)

4 kommenttia

 1. Nyt en ihan hoksannut, miten tämä itsepalvelu toimii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siellä oli joitain kukkia ulkona ja sisällä. Hinnat merkitty. Pieneen minigrip-pussiin jätettiin rahat sekä lappu, jossa luki ostetun kukan nimi ja hinta. Tämä pussi rahoineen ja lappuineen tiputettiin tuossa kuvassa vasemmalla näkyvästä postiluukusta. Kukat olisi voinut käydä maksamassa myös myöhemmin, liikkeen ollessa auki. Näin siis pienellä paikkakunnalla. :)

   Poista
 2. Täällä on kans kukkakaupassa itsepalvelu pyhinä ja minäkin sitä äimistelen aina! Ja kiva nähdä sun naamas, kokonaisuudessaan (ei, et näytä noita-akalta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä täältä kaupungissa tuskin tuollaista itsepalvelua löytyy, mutta toimii ilmeisesti hyvin pienemmillä paikkakunnilla. Pakkohan se oli omakin naama täällä näyttää, kun lapsistakin on kuvia.

   Poista

Instagram