Aivan mahtava palkinto blogiarvonnasta!

perjantai 11. heinäkuuta 2014
Osallistuin Neulanhaltijan blogissa arvontaan, jossa oli mahdollisuus voittaa nukketeatteriesitys kotiin. Ja minä voitin! Palkinto tuli oikeaan osoitteeseen! Toukokuussa nimittäin meidän 4-vuotias neiti päätti, että hän haluaa pitää prinsessajuhlat. Siinä vaiheessa, kun minä lupasin, että katsotaan sitten joskus isompana, niin neiti jo suunnitteli vieraslistaa. Ja se lista oli pitkä. Tytön syntymäpäiviinkin oli vielä melkein vuosi aikaa, joten prinsessasynttäreitäkin olisi saanut odottaa pitkään. Nukketeatteriesitys, jossa keijut tuovat kevään sopi meille loistavasti. Ja ei se esitys pelkästään tytöille ollut. Paikalla oli tietenkin myös isoveljet ja heidän pari kaveria. Ihana oli nähdä, miten kaikki 14 lasta (iältään 2-8) keskittyivät ja eläytyivät esitykseen. Vauvakin katseli ja kuunteli, kunnes nälkä yllätti.
 
Nämä valokuvat räpsin esityksen jälkeen, kun lapset saivat mennä läheltä katsomaan esityksen rekvisiittaa ja kyselemään kaikenlaista. Ihanasti Neulanhaltija vastailikin lapsille. 
 Neulanhaltija on lahtelainen muotoilija ja kädentaitojen opettaja, joka tarjoaa mm. käsityö- ja askartelukursseja, käsityösynttäreitä lapsille sekä pöytänukketeatteriesityksiä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hänen blogiinsa.

Me olimme koko perhe haltioituneita esityksestä. Esityksessä oli taidokkaasti tehdyt hahmot ja lavasteet, hyvä juoni ja sopivan opettavainen tarina. Huomasi, että hän on ollut tekemisissä lasten kanssa eli toiminut kädentaitopainotteisena perhepäivähoitajana ja opettajana. Meidän 4-vuotias on jo puhunut, miten meille tulee syksyllä uudestaan nukketeatteri! Ehkä ei vielä syksyllä, mutta seuraaville syntymäpäiville voisi tilata esityksen. Meidän vanhempien rooli oli nimittäin varsin helppo. Lapset katsoivat rauhassa noin 30 minuuttia kestäneen esityksen. Sitten tarjosimme lapsille vaniljajäätelöä, johon he saivat itse valita sopivat strösselit ja karkit. Kastikkeet unohtuivat jääkaappiin. Jätskin jälkeen pojat lähtivät ulos pelaamaan sählyä ja tytöt leikkivät todella rauhallisesti. Piti melkein nipistää itseään, että voiko tämä mennä näin. Niin ja lapsia oli tosiaan 14 + vauva.

 
Lopuksi vielä kyltit, jotka lapset tekivät yhdessä. Pojat kirjoittivat ja neiti piirsi keijuja.6 kommenttia

 1. Kiitos mukavasta nukketeatteriretkestä kauniiseen kotiinne! Mukavaa, että esitys-palkinto oli mieluinen. Toivottavasti treffaamme taas yleisön kera syksymmällä uuden esityksen kera. Mukavaa kesää koko perheellenne!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinulla on hyvä arpaonni :). Aivan ihanalta näyttää! Ja tosi kiva idea lastenjuhliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä blogiarvonnoissa on kyllä ollut tuuria. :)

   Poista
 3. Ihastuttava arpajaisvoitto. Kiva idea viedä nukketeatteri kotiin!

  VastaaPoista

Instagram