Mehujäätä helteellä - etsitään hyviä reseptejä

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014
Kaappeja siivotessa löysin mehujäämuotit, joita emme ole koskaan käyttäneet. Ennen kuin pistän muotit kiertoon, niin ajattelin antaa muoteille mahdollisuuden. Muistin jostain lukeneeni, että valmiista mehukeitosta tulee hyvää mehujäätä. Kuulosti helpolta. Varsinkin kun laitoin lapset kauppaan mehukeittoa ostamaan. Saivat itse valita maun. Pojat toivat kaupasta Valion mansikka-lime-keittoa. Muutama tunti pakastimessa ja lapset pääsivät maistamaan.


Neljän lapsen makuraati koostui 4-8 vuotiaista. Tässä kommentteja:

- "Ihan hyvää."
- "Parempaa kuin Ikean mehujää."
- "Vähän kirpeetä, mut muuten hyvää."


Seuraavaksi voitaisiin kokeilla jotain muuta. Ehdotuksia ja reseptejä otetaan mieluusti vastaan!

8 kommenttia

 1. Maustettuja jogurtteja kantsii kans kokeilla. Mehukeitot todettu hyviksi meilläkin. Mehukeiton joukkoon kun vielä sujauttaa pari marjaa ennen pakastusta, on lapsille makuylläreitäkin joukossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla jogurtteja, vaikka ainoastaan yksi meidän lapsista syö jogurttia. Josko maistuisi jäädytettynä.

   Poista
 2. Tavallisesta "sekoitusmehusta" ei kannata tehdä, kaikki maku valuu pohjalle! Tuote mehukeittoa on meidänkin kokeiltava, ei ole edes tullut mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mehun sopimattomuus oli jo tiedossa. Ilmeisesti muistan asian omasta lapsuudesta.

   Poista
 3. Mehukeitot on hyviä, niistä mulla ollut kokeilussa metsämarja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin varmaan kokeillaan myös jotain muuta makua. Tänään testattiin banaanimössö mansikan palasilla. Oli ihan hyvää. Parannusehdotukset lapsilta oli se, että banaani pitää olla ihan mössöä, ei sattumia ja mansikoita olisi saanut olla enemmän. Yksi lapsista olisi halunnut mansikatkin mössöksi.

   Poista
 4. Ei nyt liity tähän varsinaisesti, mutta kun tökkää puolikkaaseen banaaniin esim. cake pops/jäätelötikun, uittaa banaania suklaassa ja jäädyttää pakastimessa leivinpaperin päällä, siitä tulee hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kaikki herkku/ruokavinkit on aina tervetulleita! :D

   Poista

Instagram