Pojat Espanjassa

perjantai 13. maaliskuuta 2015


 
Pojat viettivät talviloman isovanhempien luona Espanjassa. Me muut saimme vain ihailla aurinkoisia lomakuvia. Nämä lomakuvat sain luvan jakaa täällä blogissa. Onneksi valon määrä on lisääntynyt täällä meilläkin. Ei tee niin pahaa katsoa näitä kuvia.
 
Mukavaa ja keväisen aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia

 1. Voi vitsit kuinka ihana loma teidän pojilla on ollut! Niin söpöt ja onnellisen näköiset lomailijat! :)
  Kauniita kevät päiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla oli kyllä hyvä loma. Eikä äipälläkään liian ikävä. ;)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä lomakuvia! Lensivätkö pojat muuten yksin Espanjaan? Olen miettinyt, minkä ikäisen uskaltaisi laittaa matkaan yksin ja eikös koneissa ole jonkinlainen saattopalvelukin? Suora lento on tietysti sikäli helppo, ettei tarvitse vaihtaa konetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät lentäneet, mutta seuraavalla kerralla uskaltaisin laittaa lappu kaulassa matkaan (saattopalvelu). Kokematonta lentomatkustajaa en ehkä uskaltaisi matkalle laittaa.

   Poista
 3. Meillä lapset ovat lentäneet aika paljon, varsinkin vanhin poika, ja mietin myös tuollaisen saattopalvelun käyttöä. Jos lento olisi suora, uskaltaisin laittaa matkaan saatettuna, mutta jotenkin koneen vaihtaminen on se, mikä vähän arveluttaa - palvelusta huolimatta. Kokematonta lentomatkustajaa en uskaltaisi minäkään laittaa yksin matkaan, kun en olisi varma, ettei lapsi pelkää lentämistä tms. Tyttö matkusti viime Suomen reissulla ensimmäistä kertaa yksin bussilla mummin luokse reilu 200km ja matka meni hyvin. Kuljettaja oli kirjoittanut vielä ylös, missä tytön pitää jäädä pois ja kännykällä varmistelimme matkan aikana pariin otteeseen, että kaikki on ok.

  VastaaPoista

Instagram