Haaste - Liebster Award

tiistai 12. toukokuuta 2015
Sain tämän haasteen Lady of the Mess blogin Ladylta ihanien saatesanojen kera. Kiitos! Innostuin tästä haasteesta ja aloin heti miettiä omia vastauksiani. Muutamassa kohdassa kyllä jaarittelen asian vierestä, mutta kai sellaista saa omassa blogissa tehdä. Tämän haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille,  joilla on alle 1000 lukijaa.

 
Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen,
 sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville.
Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.


Ladyn kysymykset ja minun vastaukset:


1. Mistä blogisi nimi tulee?

Olen aloittanut blogin pitämisen Kiljusen herrasväki-nimellä helmikuussa 2013. Blogimaailmaan eksyin loppuvuodesta 2012, kun raskaustesti näytti neljännen kerran plussaa ja mieli oli myllerryksessä. Voiko neljän lapsen kanssa matkustella? Miten arki sujuu? Voiko itsellä olla ollenkaan omaa aikaa tai harrastuksia? Näitä asioita mietin ja googlasin. Löysin erilaisia blogeja. Alkuun suurperhe-aiheisia, mutta pian myös muita. Samalla kypsyi myös itsellä ajatus, että olisi mukava kirjoittaa blogia. Jäisi kuvia ja juttuja talteen sekä olisi paikka, jossa esitellä omia käsitöitään. Ollaan aika kovaäänisiä ja siitä keksin tuon nimen. Blogin osoite on kiljustenblogi ja nimi Kiljusen herrasväki. Enpä tullut ajatelleeksi asiaa blogia aloittaessa. Muutenkin haluaisin blogille uuden nimen, mutta enpä ole asian eteen mitään tehnyt.  

2. Kaikista kirjoittamistasi postauksistasi, mikä on lempparisi?

Jälkeenpäin tykkään lukea ja katsoa millainen on ollut meidän "tavallinen päivä". Näitä postauksia oli jo vanhassa blogissani yksi, jossa päivä oli jaettu kahteen osaan Aamupäivä syyskuussa 2013 ja Loppupäivä syyskuussa 2013
Tästä nykyisestä blogista löytyy Tiistai lokakuussa 2014 ja Tiistai huhtikuussa 2015 ja tämä Postaus helmikuulta 2015 menee vähän samaan sarjaan. Vastaus kysymykseen on siis postaussarja "tavallinen tiistai"

3. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

Omaa aikaa. Harrastus. Kuvien ottamista ja talletamista nettiin muidenkin nähtäväksi.

4. Kallein aarteesi?

Jos ei lapsia saa mainita, niin Kalevala korun kultainen lapsikoru. Minulla tosin on toistaiseksi vain kolme helaa.5. Mikä on mieleisin huonekalu kodissasi?

Sänky, Meillä Tempur-patja.

6. Millä päiväsi alkaa?

Liiankin usein kännykkä kädessä Instagramissa, bloglovinissa ja Facebookissa.

7. Teetkö unelmatyötäsi?

Tällä hetkellä olen lasten kanssa kotona. Ja tästähän minä olen haaveillut. Se pitäisikin muistaa myös huonoina päivinä.

8. Mikä on voimanlähteesi?

Käsityöt ja liikunta (kunhan vain saan itseni ensin liikkeelle). Toimiva parisuhde ja lapset ovat rakkainta ja tärkeintä ja myös voimaa antavia.9. Kuvaile yhdellä sanalla parasta ystävääsi?

Luotettava.

10. Mikä on tärkeintä, mitä olet oppinut vanhemmiltasi?

Uuden onnen löytäminen on mahdollista.

11. Mitä toivot tulevalta kesältä?

Rentoa ja mukavaa yhdessä oloa. Odotan koko perheen lomamatkaa etelän lämpöön, mutta myös pieniä arkisia hetkiä kotona ja retkillä.


 Haastan mukaan seuraavat blogit:

Uraäidin elämää - blogi, jossa on uraäidin päivityksiä elämästä ja käsitöistä.
Melskelän lapset - suurperheen äidin blogi, jossa eletään vauhdikasta arkea ja juhlaa.
Taikasaappaat - blogi, jossa kasvetaan ihmisenä ja yrittäjänä.
Shampanjaa sukkasillaan - blogin kirjoittaja kuvaa blogia osuvasti elämän sekametelisopaksi.
Lastensilmin - Lapsiperheen elämää Suomessa ja Algeriassa.


En haastanut yhtätoista blogia. Seuraan kyllä monia ihania blogeja, joita olisin voinut haastaa mukaan, mutta nyt iski väsymys. Lisäksi tämä konekin on jo jumittanut ja herjannut ihan riittävän monta kertaa. Parempi siis julkaista tämä haaste tällaisena, kun kohta mahdollisesti väsypäissään deletoida koko kirjoitus. Tämän haasteen saavat muutkin halutessaan napata mukaansa. Jos vastaat haasteeseen, niin olisi kiva lukea vastauksesi. Eli saa käydä kertomassa kommenteissa osallistuneensa haasteeseen.
Kysymykset:
(osa on muilta matkittu tai suoraan kopsattu)
 
1. Mistä blogisi nimi tulee?
2. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
3. Haaveammattisi lapsena ja mikä sinusta tuli?
4. Kallein aarteesi?
5. Lempipaikkasi kotona?
6. Mitä teet aamulla ensimmäisenä?
7. Onko sinulla omituisia tapoja? Mitä?

8. Viimeksi lukemasi kirja?
9. Mitä teet, kun olet yksin kotona?
10. Mikä on tärkeintä, mitä olet oppinut vanhemmiltasi?
11. Mitä toivot tulevalta kesältä?
 

3 kommenttia

 1. Voi miten kivaa, että vastasit näihin - näitä on tosi kiva lukea! Tuo halauskuva on ihana - siinä on kaikki tärkein elämässä - kun kuvaajakin lasketaan mukaan <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta haasteesta, johon ehdin jo vastatakin :). Tuo halauskuva on kyllä erittäin onnistunut - aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun vastasit! Kävinkin jo lukemassa postauksesi. En ole muistanut tässä nuhapäissäni käydä kertomassa kaikille haastetuille haasteesta.

   Poista

Instagram