Ensimmäinen viikko 2015

sunnuntai 16. elokuuta 2015
Nyt on takana ensimmäinen arkiviikko. Koulu alkoi keskiviikkona ja kerho torstaina. Mies oli vielä tämän viikon lomalla, joten ihan rytinällä arki ei tänä syksynä alkanut. Alkuviikosta ehdimme juhlia vielä kuopuksen 2-vuotissynttäreitäkin. Että ei tämä vielä arjelta tunnu. Säätkin ovat suosineet.
 
 


On tässä silti ollut totuttelemista arkeen. Tosin nyt kun luin vuoden takaisen kirjoitukseni samasta aiheesta, joka muuten löytyy täältä: Ensimmäinen viikko vuonna 2014, niin huomaan että aika helppohan tämä ensimmäinen viikko on tänä syksynä ollut. Kukaan ei aloittanut mitään täysin uutta. Pojilla alkoi toinen ja kolmas luokka ja tyttökin on jo toista vuotta samassa kerhossa. Kukaan ei aloita edes uutta harrastusta. Suuret muutokset ovat edessä vasta ensi vuonna, joten nautitaan nyt tästä "rauhallisesta" syksystä.

Tähän ensimmäiseen viikkoon on mahtunut kauniita päiviä ja jalkapalloa. Jalkapallohuumassa siis eletään edelleen. Molemmat pojat pelaavat, keräävät futiskortteja ja seuraavat instagramissa lähinnä jalkapallon pelaajia. Lauantaina molemmat pojat olivat turnauksessa ja tänään vain vanhempi. Onneksi 5-vuotiaalla on hyvä ystävä ja hänellä ihanat vanhemmat, jotka ottivat tytön tänään lähes koko päiväksi leikkimään. Tyttäremme pääsi ystävänsä perheen mukana lisäksi mukavaan tapahtumaan ja välttyi täten yhdeltä päivältä kentän laidalla. Viikonlopun saldona oli kaksi tsempparipalkintoa meidän perheeseen, joten vaikuttaa siltä, että kentän laidalla ollaan jatkossakin huoltojoukoissa ja kannustamassa.


Nämä viimeiset kuvat ovat kännykkäräpsyjä Instagramista. Olen siellä nimellä minna_kiljustenblogiMukavaa ja energistä elokuuta!
 
Ps. Se oikea arkiviikko taitaa alkaa vasta huomenna. Eihän nämä mitään arkikuvia ole. Eikä olokaan ole arkinen. Lapset juoksevat ulkona avojaloin. Aurinko paistaa. Rytmit ovat vielä vähän pielessä.

4 kommenttia

 1. Ei tunnu vielä arjelta täälläkään! Lapset on ihan kesäfiiliksissä ja aika leppoisaa on ollut. Ensi viikolla sitten jo tositoimet, luulisin. ;)
  Mukavaa sujuvaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon myös teidän nyt alkava arkiviikkoa mukavan sujuva! Ja minua ei ainakaan haittaa, vaikka ne kesäfiilikset vielä osittain säilyisivätkin. Aurinkoa myös teidän päiviin!

   Poista
 2. Olen jo toista viikkoa töissä lomien jälkeen - ja ei tunnu ollenkaan arjelta! Säiden haltija on ollut armollinen ja iltaisinkin ehtii vielä tehdä vaikka mitä - paitsi blogata;)
  Upeita elokuun päiviä teille koko katraan kanssa <3
  Ps. juuri eräs päivä instassa katselin teidän kuopuksen kuvaa ja ajattelin, että vastahan hän syntyi - mihin tämä aika oikein menee? Ja ajattelin sitäkin, että on tässä bloggaamisessa aika hauskaa sekin, että pääsee seuraamaan ihan vieraiden ihmisten lasten kasvamista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä bloggaaminen sopii just hyvin tällaiselle uteliaalle, erilaisista ihmisistä ja tavoista kiinnostuneelle. Pääsee näkemään muitakin tapoja elää ja ajatella. Ja sitten tosiaan näkee kuvista miten lapset kasvaa.

   Poista

Instagram