Kämmenekkäät

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Marketissa oli alennuksessa Novitan Usva lanka. Ostin sitä pari kerää ja tein itselleni kämmenekkäät. Ohje löytyi jälleen kerran Novitan sivuilta. Helposta ohjeesta huolimatta virheitä tuli ja jouduin purkamaan useammankin kerran. Purkamisista huolimatta nämä kämmenekkäät valmistuivat nopeasti. Ohjetta jouduin hieman muuttamaan, että kämmenekkäistä tuli sopivat.


Jos ei mennyt neulonta niin kuin Strömsössä, niin ei mennyt valokuvien ottaminenkaan. Tällaiset pikaiset räpsyt me saimme miehen kanssa otettua kaiken häsellyken keskellä.


Ja sitten kiirehdittiinkin jo seuraavaan paikkaan.

 
 
 
Kämmenekkäät 
 
Ohje: NovitaknitsNovita Talvi 2014-lehti
Lanka: Novita Usva
 
 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia

 1. Onpas nätit, niin malli kuin lankakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatti vähän tuskailla mallin kanssa. Ekaa kertaa langankierrotkin onnistui.

   Poista
 2. Nuo kuvathan on juuri tosi hyvät! Rataskuvakin kuvaa loistavasti lapsiperheen kiirettä :). Itsestäni tuntuu nykyään myös, että blogiin otetut kuvat on juuri sellaisia vauhdissa otettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdittiin ottaa miehen kanssa vain muutama räpsy. Yleensä on useampi kuva, joista valita. Nyt valinnanvaraa ei ollut. Lisäksi kuvissa on pikkujuttu, jotka olisin tehnyt toisin. (edelleen haaveissa järkkäri ja valokuvauskurssi...)

   Poista
 3. Kauniit ovat! Ja ihan hyvät kuvat. Eipä ole mullakaan ollut aikaa paljon kuvia räpsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen ajatellut, että valokuvaaminen olisi mun harrastus tai siitä tulisi harrastus. Siksi odotan ja oletan, että tulisi otettua hienoja kuvia. Mut jos räpsäii yhdellä kädelle vahtien samalla karkailevaa taaperoa, niin eihän se lopputulos voi olla ammattimaista.

   Poista

Instagram