Liebster Award

perjantai 25. syyskuuta 2015
Sain Lastensilmin - blogin kirjoittajalta Liebster award -haasteen, johon ajattelin nyt vastata. Tällä kertaa ainoastaan vastaan, enkä laita haastetta eteenpäin. Anteeksi laiskuuteni! Lastensilmin- blogin kirjoittaja on neljän lapsen äiti, joka asuu perheineen sekä Algeriassa että Suomessa.  
 
 
Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja linkkaa hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.
 
 
 1. Mistä haaveilet?
 2. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
 3. Mikä on paras lukemasi kirja?
 4. Mitä kirjaa olet lukemassa juuri nyt tai minkä kirjan lukemisen aiot aloittaa seuraavaksi?
 5. Mistä tv-sarjasta pidät eniten?
 6. Mikä on mielenkiintoisin maa, jossa olet käynyt?
 7. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?
 8. Mikä on tärkeintä, mitä opit isältäsi?
 9. Mikä on mottosi?
 10. Mikä on paras luonteenpiirteesi?
 11. Mitkä ovat asuinmaasi parhaimmat ja huonoimmat puolet?
 
 
1. Haaveilen siitä, että löytäisin tulevaisuudessa tasapainon työ- ja perhe-elämän välillä. Kotona olo on antanut minulle paljon ja toivon, että tulevaisuudessa työkin olisi muuta kuin paikka josta saa rahaa vapaa-ajanviettoa varten. Kaikenlaisia ajatuksia työelämästä ja mahdollisista jatko-opiskeluista on pyörinyt päässäni viime vuosien aikana. Alan olla jo aika väsynyt noihin ajatuksiin, jotka eivät ole toistaiseksi johtaneet mihinkään. Nyt haluan vain nauttia kotona olosta tämän viimeisen kotiäitivuoden.
 
2. Alun perin tarkoituksenani oli tallentaa muistiin tekemäni käsityöt.
 
3. Olen lukenut kaksi ensimmäistä osaa "Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin"-sarjasta eli siis kirjat rakkaus ja sairaus. Ne ovat viimeksi koskettaneet sekä tapahtumillaan että taidokkaasti kirjoitetulla tekstillään. Kaikkien aikojen parasta kirjaa on mahdoton valita. Tuntuu, että minulla on ollut eri elämäntilanteissa eri suosikkikirjat.
 
4. Tällä hetkellä kesken on Eeva Kilven runokokoelma Perhonen ylittää tien sekä Myrskyluodon Maija sarjan Hyvästi Myrskyluoto. Lukemista odottaa Marie Kondon kirja Konmari.
 
5. Tällä hetkellä odotan kovasti Downton Abbeyn viimeisen tuotantokauden alkamista. Sarja alkaa muuten 6.10.
 
6. Venäjä.
 
7. En osaa ajatella, mikä olisi unelmakohde, mutta ensi kesänä olisi todennäköisesti mahdollista matkustaa koko perheen kanssa Espanjaan.
 
8. Tietynlaisen periksiantamattomuuden ja sen, että vaikeistakin asioista voi selvitä.
 
9. Nyt en keksi mitään mottoa.  
 
10. Sopeutumiskyky ja joustavuus.
 
11. Hyvää on turvallisuus. Huonoimpia puolia on pimeys.
 
 
Nyt en saanut aikaiseksi keksiä yhtätoista kysymystä, että olisin saanut laitettua tämän haasteen eteenpäin. Tällä viikolla olen käyttänyt lähes kaiken ruutuaikani Snapchatissa. En oikein vielä edes tiedä, miten sitä tulisi käyttää. Ihanan kiinnostavan koukuttavalta kyllä vaikuttaa. Joko tiedät, mikä on Snapchat? Ja jos olet siellä, niin millä nimellä sinut löytää? Olisi mukava löytää uusia seurattavia. Minut löytää Snapchatista nimellä minna_kiljustenblogi
 
 
 
Mukavaa viikonloppua!
 

2 kommenttia

 1. Mukavaa, kun ehdit vastailla :). Snapchatista en ole koskaan kuullutkaan - pitänee ottaa selvää mistä on kyse! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tästä Liebster Awardista! Ja Snapchat... Onhan se vähän hullua jakaa tuntemattomille lyhyitä videoita itsestään! En olisi uskonut itse tekeväni niin... Ja nuo videot/kuvat ovat nähtävissä korkeintaan 24 tuntia.

   Poista

Instagram