Paluu arkeen

torstai 11. elokuuta 2016
Hoitovapaani loppui heinäkuussa ja irtisanoutumiseni entisestä työpaikastani sairaanhoitajana astui voimaan. Tällä viikolla tutut hoitolapset palasivat hoitoon. Ensimmäinen viikko on ollut vain kolmipäiväinen, joten paluu arkeen on ollut lempeä. Tai no, täyttä hulinaahan tämä on ollut! Omista lapsista lähti tällä viikolla kaksi vanhinta kouluun ja kolmas esikouluun. Futistreenejä on kolmella vanhimmalla lapsella. Arkeen totuttelua ja sopeutumista on ollut ihan kaikilla.
 
 
 
Hoitolasten kanssa on  tällä viikolla tehty metsäretki mustikoita keräämään sekä leivottu pullaa. Muuten päiviin on kuulunut ulkoilua ja sisäleikkejä. Sisällä on myös piirretty, luettu kirjoja ja tehty tehtäviä.
 


Nämä kuvat on kännykällä otettuja. Oma kännykkäni lähti huoltoon tämän viikon alussa, joten nämä ovat ensimmäistä kuvaa lukuun ottamatta ikivanhalla Samsungilla räpsäistyjä.

10 kommenttia

 1. Ihanan kuuloisia hoitopäiviä hoitolapsillasi! Täällä koulu ei ole vielä alkanut, joten lomaa on vielä hiukan jäljellä, mutta pohdin jo, miten taas saammekaan arjen rytmistä kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia viimeisiä lomapäiviä! Tsemppiä arkeen sitten kun sen aika on!

   Poista
 2. Voi kuinka onnekkaita nuo hoitolapsesi ovatkaan, kun sinä olet heidän hoitajana! Minä olin itse perhepäivähoitajalla kouluikäiseksi asti ja minulla on erittäin lämpimiä muistoja niistä vuosista.

  Meillä ei arki ole vielä alkanut, kun täällä Vantaalla koulut alkavat vasta ensi viikon tiistaina. Mutta minä odotan jo sitä, että pääsen vihdoinkin kunnolla töiden pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia viimeisiä lomapäiviä teille! Ja kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista
 3. Tsemppiä arjen alkuun sinne! Omat lapseni olivat perhepäivähoidossa samalla hoitajalla eskariin saakka ja ne muutamat kerrat, kun hoitajan lomien aikana lapsia jouduin tarhaan kuskaamaan, olivat yhtä tuskaa ja hammasten kiristelyä.
  Tutulta kuulostavat teidän hoitopäiväohjelmanne - ja lasten kannalta hyviltä!

  VastaaPoista
 4. Arvaa onko tarkistetetu moneen kertaan, alkaako kuopuksen koulu jo nyt...ei ala kuin vasta ensi tiistaina..edelleen kyllä odotan soittoa koululta, missä lapsi luuraa???? ;)

  Ihania työpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää koulu alkavan joka paikkakunnalla vähän eri aikaan. Meillä on sitte parin viikon joululoma, kun koulu näin aikaisin alkoi. Ihania viimeisiä lomapäiviä teille!

   Poista
 5. Kuulostaa aika "lempeältä" tuo arjen alku kuitenkin! :) Meilläkin alkoi tällä viikolla kunnollinen arki kun pojat palasivat perhepäivähoitajalle kahden kuukauden kesäloman jälkeen. Aikalailla samalta heidän viikko on kuulostanut. Metsäretkeä, puistoilua ja piirtämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempeää muutamista kiukkukohtauksista huolimatta. Teillä on ollut pojilla ihanan pitkä kesäloma! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Instagram