#satasyytäollaonnellinen osa 28, valokuvauskurssi

tiistai 11. lokakuuta 2016
Olen aloittanut blogissani #satasyytäollaonnellinen postaussarjan helmikuussa 2014. Haaste on lopahtanut osan 27 kohdalle tammikuussa 2015. Tuntuu, että viime ajat olen vain valitellut ja päivitellyt kiirettä ja oman ajan puutetta täällä blogissa. Niinpä nyt on sopiva hetki kaivaa tuo vanha haaste esiin ja löytää iloisia ja onnellisia hetkiä ja asioita omasta arjesta ja elämästä ylipäätänsä.Tarkoituksenani oli toteuttaa tämä haaste vuoden 2014 aikana. Ei ihan onnistunut! Nyt en ota mitään sen kummempaa tavoitetta tämän haasteen loppuun viemiseen. Eli tästä en todellakaan ota stressiä. Teen #satasyytäollaonnellinen - postauksia kun siltä tuntuu. Alun perin tämän haasteen on laittanut liikkeelle Perjantaikokki.
Nyt siis uudella innolla etsimään onnea tuovia asioita! Tällä kertaa olen onnellinen siitä, että raivasin perhekalenteristamme tilaa osallistumiselleni valokuvauksen peruskurssille. Ennen otin kuvat aina automaattiasetuksilla. Nyt ymmärrän jo vähän aukoista, ISOsta, valkotasapainosta ja valotusajasta. Automaattiasetusten lisäksi kokeilen myös itse säätää kameran arvoja. Kuvat eivät ole vielä parantuneet, mutta ymmärrän jo ehkä vähän enemmän, mitä virheitä kuvatessa teen. Tai kamerakurssin opettajan sanoin: "Valokuvaajalla on mahdollisuus itse päättää millä tavalla haluaa omat kuvansa pilata."Nyt siis uudella innolla etsimään onnea tuovia asioita.

Onnellista ja iloista viikkoa! Keskitytään hyviin asioihin! 
Niin ja tähän haasteeseen saa lähteä mukaan!


6 kommenttia

 1. Hauska haaste! En ollut kuullut tästä aikaisemmin <3 Ja ihanaa, että pääset nyt valokuvauskurssille. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Haasteesta onko jo ainakin pari vuotta aikaa... Instassa näkyi kyllä tuoreitakin kuvia tuolla hastagilla.

   Poista
 2. Oi - valokuvauskurssista olen itse jo useamman vuoden haaveillut ja tänäkin syksynä paikallisen kansalaisopiston kurssikalenteria sillä silmällä tutkailin. Vaan eipä sopinut minun tämän syksyn kalenteriini.
  Nuo kuvat ovat kyllä upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin piti valita valokuvauskurssin ja juoksukoulun jatkokurssin väliltä. Liikunta olisi tehnyt hyvää, mutta en ole kyllä katunut valokuvauskurssiakaan.

   Poista
 3. Hauska ja hyvä haaste, on niin hyväksi miettiä välillä elämän valoisia puolia, aika usein tulee hukkuneeksi siihen kielteisen kierteeseen... Ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin keskityn liian usein ongelmiin ja murheisiin, joten tämä haaste on hyvä muistutus siitä miten paljon kaikkea hyvää elämässä on.

   Poista

Instagram