#viikonräpsy 14/52

lauantai 8. huhtikuuta 2017
Tällä viikolla askartelimme hoitolasten kanssa maitopurkeista astiat pääsiäisruoholle. Maitopurkin kylkiin liimasimme värilliset paperit. Päätyyn leikkasimme ja liimasimme pahvista pupun tai kissan. Kävimme myös yhdessä ostamassa ohransiemenet ja kylvimme ne. Pientä itämistäkin ehdimme jo nähdä.Siemenpussin kyljessä luki, että itäminen tapahtuu viidessä päivässä. Meillä meni vain muutama päivä. Laitoin kylvösten päälle rei'itettyä kelmua. En tiedä oliko siinä nopean itämisen taika.

Joko teillä on pääsiäisruoho kasvamassa? Vielä ehtii varmasti saada pääsiäiseksi jonkinlaisen sängen, jos tänään kylvää siemenet.


#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kuvan viikon varrelta.

6 kommenttia

 1. Rairuohon istuttaminen on kyllä hauskaa puuhaa! :D Meillä istutettiin jo viikko sitten rairuohot ja multaa peittää jo pieni muutaman sentin mittainen sänki.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava laittaa lasten kanssa rairuohot kasvamaan. Siemenet itävät ja kasvavat nopeasti. Sopii malttamattomille. :)

   Poista
 2. Ollapa taas lapsi! Tai juhla-askartelut pitäisi tulla pakolliseksi osaksi aikuistenkin työpäivää kaikilla aloilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpä sen rontouttavampaa kuin pieni askartelu!

   Poista
 3. Mun täytyy tunnustaa, että siellä ne rairuohot on edelleen pussissaan, vaikka ostin ne jo monta viikkoa sitten. Katsotaan, jos tänään muistaisin lasten kanssa kylvää ne. Saisi edes pienen alun pääsiäiseksi niihin :)

  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi viime vuonna ruohot kokonaan kylvämättä. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista

Instagram