Marraskuu 2017

sunnuntai 3. joulukuuta 2017
Marraskuussa saatiin välillä nauttia lumen tuomasta valoisuudesta. Suurimman osan ajasta oli kuitenkin pimeää, märkää ja lumetonta. Pienikin määrä lunta mahdollisti mäenlaskun liukureilla sekä hiekansekaisten lumipallojen pyörittämisen. Kuravaatteet olivat lähes päivittäin käytössä. Lisää lunta ja pikkupakkanen kiitos! T: Minä ja hoitolapset


 
Marraskuussa juhlittiin isänpäivää brunssin merkeissä. Hoitolasten kanssa askarreltiin ja taiteiltiin vähintään kerran viikossa. Minä kävin Lahden Kätevä ja Tekevä-messuilla 7-vuotiaan tyttöni kanssa. Paras messuseura ikinä! Sain valmiiksi villasukat ystävälle ja virkkasin Barbielle takin. Ystäväni synttäreitä juhlittiin vanhojentanssimekoissa ja muissa harvoin käytetyissä vaatteissa. Lapset saivat renkaat alakerran tv-huoneeseen. 


Blogissa kerroin, mitä kirjoja olen tänä syksynä lukenut. Käykäähän lukemassa kirjasuositukset! Marraskuussa liityin muuten myös lukupiiriin, joten jatkossa luen toivottavasti enemmän kirjoja. Lisäksi kerroin siitä, miten kävin lasten kanssa kävelyllä Vesijärven rannassa. Muistelin  myös lokakuisia aamukävelyitä Espanjassa. Kerroin hauskoista juhlista, joihin osallistuin.

Olen julkaissut tänä vuonna joka viikosta #viikonräpsy-postauksen. Marraskuussa esitellyt #viikonräpsyt olivat Lapset lentokentällä ja mielipiteeni kellonsiirrosta sekä tarina siitä, miten nukuimme kellonsiirron takia pommiin Espanjasta lähtöaamuna. Seuraavan viikon kuvaankin liittyi tarina melkein myöhästymisestä. Tällä kertaa kyse oli omasta huonosta muistista. Isänpäiväbrunssi päätyi myös viikonräpsyyn. Siitä olisi voinut kirjoittaa kokonaan omankin postauksen, mutta keskityin valokuvaamisen sijaan syömiseen. Joulukalenterit pääsivät myös viikonräpsyihin.


Osallistun näillä kollaaseilla Pieni lintu-blogin kollaasihaasteeseen. Käykäähän katsomassa myös muiden kollaaseja!

18 kommenttia

 1. Jopa minä alan toivomaan paria astetta pakkasta. Olen niin kyllästynyt kurahousuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurahousut on kamalat, mutta niin on hiekkaiset toppapuvutkin! Kauden suosikki on fleecevuoriset sadeasut. Tosin ärsyttäviä nekin likaisena... Lunta kiitos!

   Poista
 2. Itse odotan jo kovasti kesää. Kamalat kelit olleet koko marraskuun...

  VastaaPoista
 3. Kun tulisi se pysyvä talvi. Lapsetkaan ei tarvitsisi kurahaalareita.

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia. 😊 Lunta Toivon minäkin...

  VastaaPoista
 5. Paljon ehtinyt tapahtua, kivoja kuvia! Ja kyllä, tännekin vähän lunta pliis :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia :) Lunta odotetaan täälläkin!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Menoa ja vilskettä on riittänyt joka kuukauteen! :)

   Poista

Instagram