Kesäjuhlat Helsingissä

lauantai 30. kesäkuuta 2018
*Kaupallinen yhteistyö*

Muutama viikko sitten juhlimme Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa kesäisessä Helsingissä. Kokoonnuimme Game Over Escape roomin kokoustiloissa. Alkuun kilistelimme alkumaljoilla ja sitten sovimme mihin pakohuoneeseen kukin menisi ja keiden kanssa.  Minä en halunnut pelottavaan huoneeseen ja lopulta päädyin Tutankhamonin hauta- nimiseen huoneeseen. En ollut mitenkään innostunut pakohuoneesta, mutta kun meidän suljettiin huoneeseen niin kummasti vain kilpailuvietti heräsi ja olin innoissani tehtävää ratkaisemassa. Ehkä liiankin innoissani. Lopussa tuli tehtyä vääriä valintoja. Tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi pakohuone kokemukseksi. Oli nimittäin sen verran mielenkiintoista ja hauskaa!

Valokuvat kolmea viimeistä lukuunottamatta: Inka / Lapsen askelin


Pakohuoneiden jälkeen meille esiteltiin suomalainen vaatemerkki Pop&Co Helsinki. Olinkin jo ehtinyt ihastella merkin vaatteita instagramissa. Etenkin jätsileggarit ovat osuneet silmään jo useamman kerran. Pääsimme etukäteen näkemään syksyn mallistoa. Tulossa on vaatteita myös pojille.Napostelun ja juhlajuomien nauttimisen lomassa otettiin yhteiskuvia ja selfieitä. Minä keskityin lähinnä instastoorin tekemiseen ja seurusteluun. Valokuvien ottaminen jäi vähälle.


Vaatteiden lisäksi meille esiteltiin kahden suomalaisäidin perustama luonnonkosmetiikkamerkki Fiini Naturally. Tämä oli itselleni uusi tuttavuus. Heillä on valikoimissaan kosmetiikkaa ihmisille ja eläimille sekä pyykkietikkaa. Ilahduttavaa oli kuulla, että tuotteet valmistetaan Suomessa, Pohjanmaalla.


Illan aikana naurettiin ja juteltiin paljon sekä myös flossattiin. Tutustuimme toisiimme paremmin muun muassa "En ole koskaan"-juomapeliä pelaamalla. Ilta loppui aivan liian nopeasti. Jatkoillekin olisi tehnyt mieli ja osa lähtikin. Minä lähdin Nyt heti-blogin Marian kanssa samalla taksilla hotellille. Olisihan se ollut mukava iltaa vielä jatkaa, mutta seuraavana aamuna hotellin aamupalalla väliin jääneet jatkot eivät harmittaneet yhtään. Kotona ehdin vielä katsomaan tytön futiskoulun lopputurnausta.

 
 Illan aikana arvottiin muutamia palkintoja. Pääpalkintona oli Aarni Woodin puinen rannekello. Aarni Wood suunnittelee kestäviä luonnollisia desing-tuotteita. Useissa tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa ja tervaleppää. Muutamassa on hirvennahasta tehdyt rannekkeet. Arpaonni ei minua tällä kertaa valitettavasti suosinut, mutta kaikki saivat onneksi mukaansa runsaat Goodie Bagit.


Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille!
 
Kiitos myös ihanille bloggaajille, jotka järjestitte tämän hauskan päivän meille
 
 
 
 
 
 
 


10 kommenttia

 1. Nää juhlat näytti kyllä niin kivoille! Ehkä uskallan itse myös joskus mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vain mukaan! Aina on ollut hauskaa blogitapaamisissa alkujännityksen jälkeen.

   Poista
 2. Itsekin olen kertaalleen pakohuonetta käynyt kokeilemassa ja oli kyllä jopa mielenkiintoisempaa kuin alunperin olin kuvitellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi minulle. Olisipa kiva päästä uudestaan johonkin pakohuoneeseen.

   Poista
 3. Voi että, vähän harmittaa kyllä, kun nää jäivät väliin :(Mutta ehkä taas ens kerralla!

  VastaaPoista
 4. Milla Millamainen blogista on ihana <3 Tosi kiva päivä teillä on ollut. Olen ollut pakohuoneessa kaksi kertaa ja haluaisin kyllä vieläkin päästä sellaiseen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milla oli kyllä hauskaa seuraa! Samoin moni muukin bloggaajakollega. Pakohuoneeseen on kyllä ehdottomasti mentävä uudestaan.
   Toivottavasti sinulla on ollut kiva viikonloppu!

   Poista

Instagram