Viime viikon viisi parasta

tiistai 5. helmikuuta 2019
Viikon Top 5
Viikon kirja Laura Manninen: Kaikki anteeksi
Viikon lehti: Yhteishyvä 1/19
Viikon laji: Koris
Viikon liikunta: Lumityöt
Viikon oma aika: Bujoilu
Mieheni oli viime viikolla työmatkalla Singaporessa. Minä olin yksin lasten kanssa. Etukäteen minua hieman hirvitti, miten selviän viikosta yksin. Viikko meni kuitenkin nopeasti ja mukavasti. Pakkasta ja lumitöitä riitti. Ohjelmassa oli treenikuskauksia ja yksi vanhempainilta. Rauhalliset hetket käytin Bullet Journalin täyttämiseen sekä äänikirjan kuunteluun. Kuuntelin Laura Mannisen kirjan Kaikki anteeksi. Kirja on Mannisen esikoiskirja. Niin kaunista, kuvailevaa ja aitoa tekstiä perhe-elämästä, parisuhdeväkivallasta, häpeästä ja vaikenemisesta sekä onnistumisen pakosta.  

Selailin pitkästä aikaa Yhteishyvä-lehteä. Yllätyin positiivisesti. Lehdessähän oli vaikka mitä luettavaa. Ihmisten tarinat ja valokuvat kiinnostavat minua. Niinpä valokuvaaja Aapo Huhdan kuvat 24/7 avoinna olevista Prismoista oli minun mieleeni. Kiinnostavaa luettavaa oli myös Pasi Rytingin juttu Ruotsin (tr)opit eli juttu Tornio/Haaparannasta. Lääkkeitä saa ostaa Ruotsin puolella marketeista. Terhi Kankaan juttu Kiire piinaa oli myös ajankohtaista ja ajatuksia herättää luettavaa. 


Lauantaina edellisenä päivänä työmatkalta kotiutunut mies ja esikoinen olivat salibandyturnauksessa. Vanhemmalla tytöllä oli jalkapallon harjoituspeli. Koko perheellä olimme siskon miehen synttäreillä. Synttäreitä juhlittiin laskemalla mäkeä. Kodassa oli tarjolla muun muassa loimulohta ja laskiaispullia.

 


Sunnuntaina lähdin nuoremman pojan koristurnaukseen Kouvolaan. Kouvolassa pojalla oli kaksi peliä. Turnauksesta matka jatkui ABC:n pitsat vatsassa Suurhallille. Siellä pojan joukkueella oli talkoovuoro edustuksen pelissä. Minä olin ensimmäistä kertaa katsomassa koripallopeliä. Peliä seurasin arpajaispöydän takaa.


 
 
Mukavaa viikkoa!

Hyvää Runebergin päivää!
 
 
Runebergin päivän kunniaksi voit käydä kokeilemassa J.L Runebergin runokonetta. Minä kävin jo hoitolasten kanssa auttamassa Runebergia kirjoittamaan runon mielitietylleen. 
 


10 kommenttia

 1. Toiminnan täyteinen viikko! :D Minulla on tämä viikko lomaa, joten aion ottaa aika iisisti :)

  VastaaPoista
 2. Action viikko! Ihanaa iltaa ja sitä Runebergin päivääkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Actionia riittää joka viikolle. Onneksi mies on yleensä kotona ja tekee vähintäänkin oman osuutensa.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen viikko teillä ja herkullisen näköisiä leivonnaisia. Lumityöt onkin muuten hyvää hyötyliikuntaa ja tänä talvena kolaamista on ollut kyllä yllinkyllin. Onpas ilo seurata teijän mukavaa viikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siltä, että tänäänkim pääsee hyötyliikkumaan. Ennusteen mukaan lunta luvassa.

   Poista
 4. Mä oon jo pitkään haaveillut bujoilusta, en vaan ole saanut aikaiseksi aloittaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilin myös pitkään, kunnes nyt loppuvuodesta sain ostettua pistevihkon ja vuoden vaihteessa aloitin kaksikin bujoa. Blogille ja muulle elämälle.

   Poista
 5. Sinulla on ollut aika sutina viikko! Onnittelut, että selvisit yksin hulinoista läpi. Bujoilua on moni tuttuni kehunut. Tähän täytyy tutustua ihan ajan kanssa enemmän. Kivaa viikkoa Minna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin selvisin, mutta on se vaan ihanaa kun mies ei pääsääntöisesti ole matkatöissä.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Instagram