Kuusi vuotta neljän lapsen äitinä

sunnuntai 4. elokuuta 2019

Neljän lapsen äitinä olen suuripiirteisempi ja rennompi. Osaan organisoida, priorisoida sekä suunnitella ja toteuttaa logistiikkaa.

Esiteini tosin väittää että olen heikkohermoinen, äkäinen ja toisinaan jopa hullu. Lopuksi hän sanoi, että ei vaineskaan.Nuorin lapsemme täytti tällä viikolla kuusi vuotta. Kun hän oli vauva isommat sisarukset pitivät häntä mielellään sylissä. Oli kilpailuakin siitä, kuka saa pitää vauvaa sylissä. Hävitin kuopuksen neuvolakortin useaksi vuodeksi. Vauvakirjaa olen täyttänyt vähemmän kuin isommilla sisaruksilla. Valokuvia en ole juurikaan teettänyt. On niitä sentään otettu. Aloitin blogin kirjoittamisen odottaessani kuopusta. Vuosien myötä käsityöblogi muuttui perhe-lifestyleblogiksi.

Oikeana synttäripäivänä olimme Linnanmäellä. Kuopus kävi muun muassa Rinkelissä, pikajunassa, vuoristoradassa, ketjukarusellissa, kaksi kertaa Hurjakurussa ja monta kertaa Poppiksessa. 

Perjantaina järjestimme lyhyellä varoitusajalla synttärit. Leivoimme kaksi täytekakkua ja kutsuimme osan isovanhemmista, kummeista ja naapureista kylään.


Onnea rakkaalle 6-vuotiaalle! 


Ihania viimeisiä kesälomapäiviä! 

Onnea eskaritielle!


10 kommenttia

 1. Tuollainen perhearki se on parhautta. Saa näin kesällä nauttia yhteisestä ajasta. Onnea kuopukselle. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 2. Onnea teidän 6-vuotiaalle ja ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Minna!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea <3 Tuo 6 on jo iso ikä, siitä lähtee vuodet nopeasti eteen päin.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea sinne! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista

Instagram