Viikko 31 - viimeisen lomaviikon kuulumiset

maanantai 5. elokuuta 2019

Viime viikko oli kolmas ja viimeinen lomaviikko miehellä ja minulla. Viikko alkoi miehen lääkärikäynnillä. Miehellä on ollut jalka kipsissä yli kuusi viikkoa. Nyt mies sai luvan alkaa kevyesti varaamaan kipsatulle jalalle.

Minä ja lapset pääsimme vesijetin kyytiin, kun naapurimme oli vuokrannut vesijetin. Esikoinen pääsi vielä renkaan kyytiin, jota vesijetin perässä vedettiin.

Kävin tekemässä mäkitreenin esikoisen kanssa. Kävimme nousemassa Messilän rinnettä sauvojen kanssa. Poika meni varsin kevyennäköisesti edellä.


Kuopus täytti viime viikolla 6-vuotta. Juhlapäivää vietettiin Linnanmäellä. Toinen poikamme ei halunnut lähteä mukaan, sillä hän halusi mennä mieluummin koristreeneihin. Me muut nautimme Lintsistä. Lapsemme eivät ole siellä aiemmin käyneetkään. Mies lähti mukaan, mutta tyytyi istuskelemaan varjossa kipsattu jalka koholla.
Viikonloppuna 9-vuotiaalla tytöllämme oli kaksipäiväinen futisturnaus. Kuopukselle löytyi leikkikaveri isosiskon joukkuekaverin pikkusiskosta. Minä ja mies katselimme pelejä. Välillä tarkeni istua pelkässä t-paidassa. Välillä päällä oli neule ja tuulitakki. 


Ihanaa uutta viikkoa! 

Joko teillä on arki alkanut?

Meillä lapset vielä lomailee. Minulla on yksi hoitolapsi. Mies pääsi työkaverin kyydissä töihin. Kipsatulla jalalla, kun ei autolla saisi ajaa.

10 kommenttia

 1. Arki alkoi minulle viime viikon torstaina, huomenna alkaa pojan ammattikoulukin, eli arjessa ollaan jo mukana. Lomalla oli kyllä niin ihanaa, että olisin voinut vielä jatkaa lomailua muutaman viikon verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua! Onneksi arki katkeaa aina välillä.

   Poista
 2. Lapsilla alkaa arki torstaina koulun myötä. Mies on ollut arjessa jo toista kuukautta. Minulla loma jatkuu vielä tämän viikon. Odotan innoissani töihin paluuta!!! 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 3. Arki pyörii omalla painollaan. Kovasti siirrytään siihen vaiheeseen kun arjen täyttää mehumaija ja hillosokeri

  VastaaPoista
 4. Ei ole arki vielä alkanut vaan kolmas lomaviikko. Ensi viikolla töihin mutta ke-to jo työmatka joten hyvin risaisesti työt alkavat.
  Lomani on ollut tähän saakka erittäin onnistunut ja tällekin viikolle suunnitteilla vaikka mitä kivaa. Tsemppiä koululaisille!

  VastaaPoista
 5. Meillä on vielä tämä viikko lomaa, ensi viikolla paluu arkeen.. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua ja pehmeää paluuta arkeen!

   Poista

Instagram