Viikko 32 - kohti arkea

torstai 15. elokuuta 2019


Viime viikolla minä ja mies aloitimme työt. Lapset jatkoivat vielä lomailua. Asiassa oli hyviä puolia. Lapset saivat jo pikku hiljaa totutella arjen rytmeihin, mutta silti olla vielä lomalla.


Toisaalta olisihan se ollut mukava vielä yksi viikko lomailla yhdessä. On myös hermoja koettelevaa, kun itse on töissä ja lapset lomailee. Minulla oli viime viikolla vain yksi hoitolapsi. Toisaalta helppoa ja kevyttä. Toisaalta turhauttavaa hoitaa vain yhtä. No, omat lapset olivat siis kotona ja elämää ja touhua riitti. Saatoin kyllä muutaman kerran laskea päiviä koulun ja eskarin alkuun...


Viime viikolla luin yhden kirjan. Meillä oli lukupiirin kirjana Marisha Rasi-Koskisen Eksymisen ja unohtamisen kirja. Kirja oli maaginen ja traaginen. Kirjassa kolmen ihmisen elämät yhdistyivät yllättävällä tavalla. Minä olin lukijana välillä myös hieman eksyksissä. Olisi tehnyt mieli lukea joitain kohtia uudestaan. Kirjan selailu vaan ei ollut niin helppoa, kun kyseessä oli E-kirja. Ehdottomasti suosittelen lukemaan!Kävimme metsäretkellä keräämässä viimeiset materiaalit 9-vuotiaan koulun kesätehtävää varten. Kuluneena kesänä tulevien 3-luokkalaisten piti kasvimaanhoidon lisäksi rakentaa jonkinlainen asumus luonnonmateriaaleista. Samalla retkellä otime myös muutaman Barbie-kuvan. Meidän Barbie-kuvat löytyvät Instagramista tililtä Instanuket.


Kävin pitkästä aikaa valokuvauskävelyllä. Mukanani minulla oli lasipallo. Järkkäri sai jatkaa pölyttymistään. Otin kuvia kännykällä.


Tytöt toimivat argeologeina. Ostin Tigerista kaksi tällaista Dinosaurussettiä.Perjantaina meidän kadulla vietettiin perinteisiä pihajuhlia. Niitä on vietetty joka kesä yli 30 vuoden ajan. Minäkin menin mukaan flunssastani huolimatta. Loppu viikonloppu menikin sitten pääosin sohvalla ja jouduin jättämään yhdet synttärit ja lukupiirin väliin.


Flunssan takia ruokin perhettä viikonlopun aikana mäkkärissä.


Ja Busburgerissa.


Oli siis todellakin aika palata ruotuun ja aloittaa terveellisempi arki!

Tämä ensimmäinen koulu- ja eskariviikko on sujunut nopeasti. Nyt vasta ehdin muistella viime viikkoa. Tämän viikon tuntoihin ja tunnelmiin palaan myöhemmin.

Mukavaa viikkoa! 
Ihan kohta on viikonloppu! 

10 kommenttia

 1. Toivottavasti olet jo flunssasta toipunut? Itse odotan kauhulla, koska se tänne iskee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei iske flunssat eikä muut taudit! Mulla vielä flunssan rippeitä. Sitkeä tauti.

   Poista
 2. Barbikuva on oikein hieno. Toivottavasti olet jo kunnossa ja pääset nyt tätä tulevaa viikonloppua viettämään terveenä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pientä nuhaa vielä, mutta olo paljon parempi kuin viikko sitten. <3

   Poista
 3. Kesäloma on mulla vähän semmonen, että en meinaa millään päästää siitä irti. Onneksi nyt on ollut aika helppo aloitus tässä :)

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 4. Heti ne flunssat alkoi. Meilläkin yksi lapsista yskii ja toinen oli niin kipeä, että jäi tänään kotiin. Kaikesta huolimatta hyvää viikonlppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua!
   Ja pysykäähän muut terveenä! <3

   Poista
 5. Ihania kuvia! Toivottavasti flunssa on helpottanut. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
 6. Hiljalleen sitä alkaa itse tottumaan alkaneeseen arkeen. Vielä on lapset ainakin olleet terveenä, mutta itsellä on ollut jo jonkin aikaa flunssaa. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Instagram