Blogitapaaminen Lahdessa

torstai 12. syyskuuta 2019Viime lauantaina osallistuin Päijät-blogien ja Lahti loven järjestämään blogitapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin Eana centerin tiloissa. Oli mukava nähdä paikallisia bloggaajia sekä tutustua mukana olleisiin yrityksiin. Yritykset olivat minulle ennestään tuntemattomia. Välillä hävettää, miten huonosti tunnen Lahtea ja lahtelaisia yrityksiä. Bucket listille pitääkin ehdottomasti lisätä Lahteen ja lahtelaisiin yrityksiin tutustuminen.
Mira-Elise kauneushoitola ja ekoputiikki Heleä By Bella Artistasta piti meille kasvojumpan. Mira-Elise on itse kehittänyt Metod Mirar kasvojumpan, joka on yhdistelmä venytyksiä, kasvojumppaa, kasvohierontaa, hengitystekniikkaa ja yleisohjeita. Metodi lupaa heleämpää ja jopa kiinteämpää ihoa ilman leikkauksia tai kalliita tuotteita. Metod Mirar-jumppahetki olisi ihana ohjelmanumero polttareihin, baby showereihin tai vaikka syntymäpäiville. Miran ekoputiikista saa Fiini naturally tuotteita. Taitaa olla Lahden kattavin valikoima. Tuotemerkin olen jo aiemmin todennut toimivaksi ja nyt ostin itselleni uutta tuotetta, Mandariini voidetta. Voide lapsen rintakehälle voideltuna rauhoittaa ja takaa kuulemma hyvät yöunet. Kokeilinkin heti teinille sillä ajatuksella, että hänet saisi hieman aiemmin nukkumaan. Nyt myös muut ovat pyytäneet rasvausta iltaisin. Rasvan tuoksu on miellyttävä ja Fiini-tuotteet sopivat atoopikoille, joten hyvin kelpaa rasvailla.Pääsimme opettelemaan origami-taittelua Emma-Riikka Akindayon johdolla. Emma-Riikalla on pieni yritys nimeltään Origami-kurki ja hän tekee kaikki yrityksen tuotteet paperista. Tuotteet on suojattu lakalla, jotta ne kestävät paremmin käyttöä. Ainakaan minusta Origami-kurki ei saa kilpailijaa. Aika haastavaa oli origamin taittelu. Emma-Riikka tekee origameja vielä paljon pienemmällekin paperille, kun mitä me kokeilimme.
Kosmetologikoulun opiskelijat tekivät meille huulimeikkejä ja minikäsihoitoja. Oma valintani oli ehdottomasti huulimeikin. En nimittäin osaa ollenkaan käyttää huulipunaa. Nyt olen ajatellut opetella. Minulle tehtiin luonnollinen nude-huulimeikki. Ostin Ms Chick huulipunan ja huultenrajauskynän, joilla aioin harjoitella huulipunan käyttöä.
Sisustusmyymälä ja somistevuokraamo Via deco toimii Eana centerin tiloissa ja esitteli meille toimintaansa. Heiltä saa vuokrattua juhliin astioita ja somisteita. Kuulostaa järkevältä ja ekologiselta. Via decon pisteellä saimme kokeilla kattamista ja somistamista. Sitä pitäisi tehdä enemmänkin kotona. Liian usein tulee katettua eripari lasit ja lautaset ja somisteena on joku asiaankuulumaton kasa tai lehtipino. Minä ainakin nautin pienistä kauniista asioista, joten miksi en lisäisi niitä myös arkeen.
Herkut blogitapahtumaan tarjosi Sisustuskahvila Wanha Justiina. Kahvila on juuri avannut verkkokaupan, josta tuotteita saa tilata myös muualle Suomeen. Kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan sivuille, mitä ihanuuksia sieltä löytyy.
Minulla ainakin oli inspiroiva ja mukava blogitapaaminen. Vielä en ole kotona kattanut kauniista tai kasvojani jumpannut. Wanhaan Justiinaankaan en ole vielä ehtinyt teehetkelle. Hoitolasten kanssa teemme ainakin yhden helpon origamin, jonka Emma-Riikka meille neuvoi ja Fiinin mandariinivoidetta on käytetty. Niin ja se huulipunahaaste. Heti seuraavana päivänä punasi huuleni juhliin. Nyt on taas viipotettu ilman meikkiä. Koska arki!


Oliko joukossa tuttuja yrityksiä?

Suositko paikallisia yrityksiä?


14 kommenttia

 1. Harmillisen vähän blogitapaamisiin itse päässyt mukaan, pitäisi varmaan itse järkkäillä jotain tänne suunnalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa järjestää, jos vain intoa, aikaa ja jaksamista löytyy!

   Poista
 2. Onpa kiva tuollainen alueen blogitapaaminen.
  Näyttää mukavalta tapahtumalta.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana blogitapaaminen! Origamit on upeita, mutta aivan liian haastavia minulle. Olen onnistunut taittelemaan origami perhosen, mutta lintu on jäänyt vain haaveeksi :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Minna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtubesta löytyisi kuulemma ohjeita, mutta minulla ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä.

   Poista
 4. Kuulostaapa ihanalta tapahtumalta! Voi, kun tällaisia järjestettäisiin täällä Jyväskylässäkin! Suosin mielelläni aina paikallisia yrityksiä ja pienyrittäjiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitäisi suosia enemmän paikallisia yrityksiä ja pienyrittäjiä.

   Poista
 5. Blogitapaamiset ovat ehdottomasti taphahtumia, joita en jätä väliin jos saan kutsun. Verkostoituminen on tärkeää ja
  aina tapaamisissa syntyy todella hyviä keskusteluja puolin ja toisin. Vertaistukia blogikollegoilta on tärkeää ja
  ajatusvaihto. Teillä on ollut kiva tapahtuma ja origamien teko on hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki blogitapahtumat, joihin olen osallistunut ovat olleet hyviä. Harmi, etten yleensä pääse arkisin oleviin tapahtumiin töiden vuoksi.

   Poista
 6. Oli kiva päivä! Arvaas miten mun huulipunan käytön kanssa on käynyt? KERRAN olen käyttänyt sen jälkeen ;) Mutta sekin on enemmän kuin ennen❤

  VastaaPoista
 7. Vaikutti kivalta tapahtumalta! Paikalliset tapahtumat on aina kivoja, ei tarvitse aina Helsinkiin matkustaa!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Toivottavasti Päijät-blogit aktivoituu entisestään. ❤

   Poista

Instagram