Elokuu 2019

sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Elokuussa


Jätettiin jäähyväiset Herrasmannin leirintäalueen sauna-illoille. Kävin ihastelemassa auringonlaskuja Myllysaaressa.


Juhlistimme kesäloman loppumista syömällä ystäväperheen kanssa Bus Burgerissa.Juhlimme meidän kadun perinteisissä pihajuhlissa sekä ystävän nimijuhlissa. Pihajuhlat on järjestetty joka kesä yli 30 vuotta ilman taukokesiä. Ystäväni juhli tyttönimensä ottamista takaisin.Vietin aurinkoisen päivän ystävän kanssa Pulkkilan harjulla ja Vääksyssä.Elokuun lelu


-Legot

Sain Lego Friends pelastuslaivan Instagram näkyvyyttä vastaan. Tytöt ovat leikkineet laivalla todella paljon. Uusi legopakkaus innosti meidät myös kaivamaan vanhat legot esiin ja lajittelemaan niitä. Legoilla on leikitty ja rakenneltu sekä hoitolasten että omien lasten kanssa. 


Legot saatu Instagram-näkyvyyttä vastaan

Elokuun viimesenä päivänä vietettiin Suomen luonnon päivää. Me teimme pienen eväsretken, johon osallistui 5/6 perheestä.


Nopeat ja helpot eväät haettiin menomatkalla matkan varrelle osuneesta Lidlistä. Paistopisteen herkut, pähkinät ja kylmässä olleet smoothiet olivat maistuva valinta eväiksi.


Illalla kävimme katsomassa satamassa Suomen tivolin järjestämää ilotulitusta.


Elokuun kirjat

Luin 2 kirjaa ja kuuntelin 8 äänikirjaa.Elokuun luetuimmat postaukset


Miehellä oli tänä kesänä 10 viikkoa jalka kipsissä. Blogikirjoitus kertoo siitä, miten asia vaikutti muuhun perheeseen. 


Kirjoitan joka viikko koosteen blogiin. En tiedä oliko se tuo "Wilma"-otsikossa, mikä sai lukijoita kirjoitukselle. 


Keväällä kirjoittamani postaus CG-metodista pysyi vielä elokuussakin viiden luetuimmat kirjoituksen joukossa. 


Nuorin aloitti esikoulun. Kirjoitin kokemuksistamme blogiin.


Nuorin täytti heinäkuun viimeisenä päivänä 6-vuotta. Eräänlainen synttäripostaus siis. Muuta merkittävää elokuussa

- Mies sai kipsin pois
- Nuorin aloitti esikoulun
- Koulu alkoi
- Harrastukset alkoivat kesätauon jälkeenKiitos kesä 2019! 

Tervetuloa syksy! 


Ps. Lasken päiviä syyslomaan ja toivon, että pääsemme silloin vielä nauttimaan auringosta ja lämmöstä. 

10 kommenttia

 1. Ihana elokuu! Ja tuo sinun keltainen jakku - harmittaa kun en itse aikoinaan ostanut vaikka sitä sovitinkin. Myllysaaren auringonlaskukuva on lumoavan kaunis. Itseltäni jäi eilen venetsialaiset ja ilotulitus väliin kun kävimme luomutilalla katsomassa eläimiä.
  Kivaa kesäisesti alkavaa syyskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen kimono on alelöytö. Mielestäni onnistunut ostos, vaikka alkuun mietin tuleeko käytettyä. Luomutilalla käynti ei ole ollenkaan huono vaihtoehto venetsialaisille.

   Poista
 2. Kivan kuuloinen elokuu ja olet ehtinyt lukea ja kuunnella ihanan määrän kirjoja <3 Ja siis legot on ihan parasta, varmasti lapset ovat tykänneet noin ihanasta pelastuslaivasta!
  Mukavaa syyskuun ensimmäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukeminen on ollut mulla tämän vuoden intohimo. Vuosiin en ole juuri lukenut ja nyt on löytynyt ihanasti aikaa kirjoille.

   Poista
 3. Hauska postaus, tällainen kuukauden inventaario :) Teidän pihajuhlaperinne kuulostaa hyvälle, aina itsekin sellaisia olen kovasti suunnitellut, mutta toteutusaste on nolla :D :D
  Oi, teillä on varmaan etelän reissu siis tulossa vielä syyslomalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihajuhlat ovat joka vuosi eri pihassa ja toteutus on nyyttäriperiaatteella. Ei ole kenellekkään liian raskas toteuttaa. Perinteinen mummilareissu Espanjaan suunnitteilla.

   Poista
 4. Mä olen innostunut piiiiiitkästä aikaa lukemaan ja olen nyt lyhyessä ajassa saanut lukaistua peräti kolme kirjaa putkeen, neljättä varmaan tänään aloittelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kiinnostaa, että mitä kirjoja olet lukenut.

   Poista
 5. Kiva koonti teidän elokuusta, paljon on mahtunut kaikkea kivaa kuukaudelle. Tosi kauan oli tuo kipsi miehesi jalassa, onneksi sai sen nyt pois ja toivottavasti jalka toimii jo paremmin.
  Ihanaa syyskuuta sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt miehellä on edessä kuntoutus. Jumppaa lähes joka päivä ja on käynyt fysioterapiassa. Kuulemma jouluna voisi kävellä normaalisti. Nyt menee ilman keppejä, mutta hitaasti.
   Ihanaa syyskuuta!

   Poista

Instagram