Lokakuu 2020

tiistai 3. marraskuuta 2020

Lokakuussa


- Kävin ensimmäistä kertaa Ahvenanmaalla
- Pojilla oli säbä- ja korispelejä
- Tyttö oli koko kuukauden juoksu- ja hyppykiellossa jalan rasitusvamman takia
- Teimme eväsretken laavulle
- Lapsilla oli syysloma koulusta
- Mies teki pitkiä työpäiviä
- Perheemme innostui pingiksestä
- Pingistä pelattiin vanhalla sohvapöydällä, jota korotettiin laittamalla kirjoja jalkojen alle
- Mies tilasi meille pingispöydän
- Saimme kutsun Halloween-juhliin
- Kuuntelin lokakuussa kaksi äänikirjaa
- Pyöräilin työmatkat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta
- Osallistuin Helsingin kirjamessuille verkossa
- Julkaisin instagramin stooreissa paljon kuvia aiemmilta syyslomilta Espanjasta
- Minulla ei ollut syyslomaa
- Olen käynyt säännöllisesti kiropraktikolla
 

Lokakuun kirjat


Lokakuussa taisi tulla kirjojen kuuntelemisen vähyyden ennätys. Kuuntelin vain kaksi äänikirjaa. Luin jonkin verran, mutta en yhtään kirjaa loppuun. 
Jenni Kokander, Sukupuuttoon kuolleiden planeetta 

Kokanderin esikoiskirja yllätti. Odotin koomikolta jotain kepeää. Kirjassa oli tarkkoja ja mielenkiintoisia kuvauksia ihmisistä, joiden tarinat kietoutuivat yhteen.Liina Putkonen, Jäätynyt tyttö

Putkonen voitti käsikirjoituksellaan dekkarikilpailun ja pääsi julkaisemaan esikoisdekkarinsa Jäätynyt tyttö. Mukaansatempaava ja sujuvasti kirjoitettu dekkari, joka ei sovi kaikista herkimmille. Minä en ole lukenut dekkareita pariinkymmeneen vuoteen. Ajattelin niiden olevan liian pelottavia minulle. Tämän kuuntelin ja koukutuin. 


Lokakuun luetuimmat blogipostauksetSuloiset pupusukat, jotka olen neulonut jo 2017. Tämä postaus näyttää kiinnostavan aina syksyisin. Pitäisikin kaivaa taas puikot ja langat esiin.Minut säikäytti ja pysäytti kova jalkaan säteilevä kipu. Kiropraktikko sai kivun nopeasti häviämään. Nyt olen käynyt joka viikko kiropraktikolla. Tarkoituksena on saada selkään liikkuvuutta ja ruotoa suorempaan. 


Kooste syyskuusta. Kaksi päivää Ahvenanmaalla oli tämän syksyn kohokohta. Ahvenanmaalle voi matkustaa joutumatta karanteeniin. 


Kohokohdat yhdeltä lokakuun alun viikolta.Etukäteen pelkäsin lokakuun olevan uuvuttava. Emme päässeet aiempien vuosien tapaan tankkaamaan auringon valoa ja lämpöä Espanjaan. Lokakuu menikin yllättävän nopeasti ja mukavasti. Toivottavasti uupumus ei iske marraskuussa tai myöhemmin talvella. 
Iloa ja energiaa uuteen viikkoon! 

10 kommenttia

 1. Minulta onkin mennyt ohitse tuo Kokanderin teos, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 2. Lokakuu oli yllättävän hyvä ja meni jotenkin todella nopeasti. Ihanaa marraskuuta sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuu yllätti positiivisesti ja kului minunkin mielestäni nopeasti.

   Poista
 3. Lokakuu meni minustakin tänä syksynä ihan hurjan nopeasti! En tiedä miksi mutta vastahan se alkoi ja jo loppui. Ehkä mukavat ilmat vaikuttivat siihen ettei tuntunut pitkältä. Ihanaa kun pääsit tutustumaan Ahvenanmaanhan, jossa itsekin kävin ekaa kertaa maissa vasta kaksi vuotta sitten. Jätin sydämeni sinne ja ehdottomasti uudelleen. Onneksi sait apua kiropraktiolta. Tuollainen kipu kyllä pysäyttää ja saa miettimään vaikka mitä. Teidän Halloween-juhlat ovat jo asujen perusteella olleet ihan mielettömät. Kivaa viikkoa Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuu meni nopeasti ja oli kaunis ilmojen puolesta. Luin jostain, että lokakuu olisi ollut 3 astetta normaalia lämpimämpi. Halloween juhlat oli kiva pitistys.

   Mukavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 4. Syyskuussa tuntuu, että vuodenvaihde on kaukana edessä. Kunnes yhtäkkiä onkin ohi hurahtaneen lokakuun avaama marraskuu ja aika laittaa ulkovalot, mikä viekin ajatukset jouluun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt yhtä-äkkiä onkin jo ylitetty marraskuun puoliväli!

   Poista
 5. Lokakuu ja koko syksy on mennyt jotenkin hurjan nopeasti. Pian onkin sitten jo joulu. :D

  VastaaPoista

Instagram