Seurahuoneella ja shoppailemassa

torstai 27. maaliskuuta 2014
 
 
Mies piti tänään vapaapäivän. Äitini tuli hoitamaan isompia lapsia ja me pääsimme kolmistaan vauvan ja miehen kanssa ostoksille. Ostoslista oli pitkä. Ihan kaikkea ei saatu hankittua ja sellaistakin ostettiin, mitä ei ollut tarkoitus ostaa. Tämä ostosreissu aiheutti myös ostoslistan pitenemistä. Löytyi jotakin, mitä haluan jatkossa ostaa.
 
Suurimmat ostokset tehtiin Stadiumissa, jossa on 30.3 saakka kaikki tuotteet 25% alennuksessa  kaikille jäsenille ja jäseniksi liittyville. Mukaan lähti lenkkareita x 3, kypärä ja potkulauta.
 
Mies löysi itselleen paidan Marimekolta ja farkut KappAhlista. Jälkimmäisestä kaupasta löytyi ulkohousut pikkusiskolle. Vauvalle löytyi housut ja body H&M:n aletangosta. Itselle en löytänyt vaatteita, vaikka syytä olisi. Aikamoisissa rytkyissä minä täällä kotona ja muuallakin pyörin. Jotain minäkin kyllä sain. Uuden mukin ja pikku kupin Marimekolta. Lisäksi jäin haaveilemaan Marimekon vahakangasliinasta. Valinnan vaikeus iski, joten pöytäliina jäi vielä ostamatta. 
 


 
 
Ostosten lomassa kävimme syömässä Seurahuoneella. Minä söin Mozzarella Brioshin, jossa oli leipomo Limbun leipoma paahdettu briossisämpylä. Välissä rucolaa, mozzarellaa ja mansikkabalsamicoa. Lisänä perunasalaattia. Hyvää oli. Mies söi porky burgerin. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Ainoastaan pieni morkkis tuli itselle siitä, että mentiin tällaiseen ketjuravintolaan. Nyt ratkaisi sijainti ja ihana aurinko, jota ihailimme isoista ikkunoista samalla kun söimme. 
 
 
Vauva jaksoi hyväntuulisena koko ostosiltapäivän. Mieskin oli oikein hyvää shoppailuseuraa. Kahvilla käynnin jälkeen oli aika lähteä kotiin. Mies kaatoi kahvinsa mun housuille. No, onneksi vauva ja ostokset säästyivät kahviroiskeilta.

 
 
Meitä ei siis vielä lannistaneet nämä tulevat leikkaukset, jotka koskevat varsinkin lapsiperheitä.
 
(Oikeasti ärsyttää!!!)

6 kommenttia

 1. Kyllä ne ovat tarpeellisia tuollaiset yhteiset retket - vaikka olisivatkin shoppailureissuja;) Ja hienosti on vauva jaksanut mukana!
  Tulevista leikkauksista olen tismalleen samaa mieltä, vaikka lapset ovatkin jo aikuisia. Kyllä nämä leikkaukset kertoivat paljon siitä, mitkä arvot tässä maassa jylläävät!
  Aurinkoisia päiviä sinne lapsikatraan kanssa - ja se miehenkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos yksikin lapsi puuttuu, niin heti on erilaista ja "helpompaa" tuo liikkuminen. Saati, että vain yksi lapsi on mukana. Jotenkin niin paljon ärsyttää nuo leikkaukset, että en edes tiedä mitä sanoisi. Vähemmällä on tultava toimeen. Mies laski että, lapsilisiä saadaan jatkossa 1000€ vähemmän vuodessa.

   Poista
 2. Samoin: kauhulla olen kuunnellut uutisia tulevista leikkauksista. Ruuan hinta vain nousee ja päivähoitomaksut ovat aika huimia. Kertoo tosiaan Suomen nykyarvoista...

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköiset pöperöt ja ihana ipana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvää oli ruoka ja seura suloista. Sekä ipana että mies. :D

   Poista

Instagram