Arkihaaste 3/5

perjantai 18. huhtikuuta 2014
Aamun ensimmäinen kännykkäräpsy. Aamu alkoi vaippojen taittelulla. Vauvalla on käytössä L-koon Fuzzit, Fuzzin omalla imulla + 1-2 lisäimulla. Hyvä vaippa, eikä tarvitse ihan heti olla vaihtamassa.
 
 
Aamupäivällä lapset leikkivät yhdessä isoilla legoilla.

 
 
Lounaaksi söimme savustettua nieriää. Lisäksi uunijuureksia, salaatta ja kevään ensimmäiset vihreät parsat. Nam! Annoksista ei ole kuvia. Mies kyllä kysyi, että enkö ota kuvia. Neljä lasta pöydässä, joista kolmea sai muistuttaa pöytätavoista ja se neljäs heitteli ihan pokkana parsoja lattialle. Ei tullut mieleen ottaa kuvia. Yritin syödä ja syöttää samalla vauvaa.

 
 
Ihan hetken aikaa ehdin haravoida pihaa. Pieni alue haravoitu. Puoli jätesäkillistä haravointijätettä ja pilttipurkillinen kotiloita. 

 
 
Hieman pidempään ehdin neuloa ensimmäisiä kirjoneulesukkiani.

 
 
Pyhäpäivästä huolimatta aika arkista, mutta ei kuitenkaan. Mies kotona. Rentoa ja mukavaa yhdessä oloa. Ja hetki ihan omaa aikaa. Ja vielä on vapaapäiviä jäljellä.
 
Hyvää Pääsiäistä!

4 kommenttia

 1. Ihanan näköiset sukat tulossa! Vitsit, mä oon niin kypsä siihen että aina kun laittaa jalat pöydän alle niin sukat jää johonkin kiinni koska meilläkin ruoka lentää. Pesen pöydän alusen rätillä 2 kertaa päivään ja silti se on aina likainen. Haaveilen myös sellaisesta kunnollisesta rikkaimurista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tuttua tuo lattiaongelma. Tällä hetkellä mua ärsyttää erityisesti myös tuoleihin kuivunut töhnä, jota ei saa edes pelkällä rätillä putsattua. Miten lapset ehtivätkin pyyhkiä kätensä pitkin tuoleja niin tehokkaasti?!

   Poista
 2. Kivoja arkihaastekuvia ja tosi kivan näköiset sukat tulossa! Hyvin näyttävät onnistuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Eilen nuo sukat etenivätkin kivasti. Tänään on melkein purettu enemmän kun neulottu. Kiristää.. Siis langat, minua ei vielä. Tosin jos vielä joudun purkamaan, niin ehkä sitten kiristää minuakin.

   Poista

Instagram