Keskiaikaa kesällä 2014, osa 2/2 // Hollola

keskiviikko 24. syyskuuta 2014
Hollolan keskiaika tapahtuma
 
Hollolassa järjestetään keskiaika tapahtuma joka toinen vuosi. Viime kesänä järjestettiin kymmenes tapahtuma. Me olimme paikalla viidettä kertaa. Meillä Hollolan keskiaikatapahtumaa odotetaan aina innolla.
 

Tärkeintä on ollut Rohan tallien järjestämä keskiaikainen turnajaisesitys. Viime kesänä kova helle tosin tuntui vähän latistavan esitystä ja uuvuttavan myös katsojia. Valokuvaajasta puhumattakaan. Kovin montaa kuvaa en ottanut.


Lapset pääsivät tekemään omat keppihevoset lasten keskiaika-pajassa.


Kotona tälle hevoselle tehtiin vielä harja (pinkki).Ensimmäinen keskiaikatapahtuma, jossa kävimme viime kesänä oli Pärnun hansapäivät.

3 kommenttia

 1. Voihan - en ole koskaan vielä Hollolan reissulla tuonne eksynyt. Olisi kiva käydä joku kerta ja verrata vaikka näihin Turun keskiaikapäiviin.
  Kivoja päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kokemuksen mukaan Hollolassa on aina helle keskiaika tapahtuman aikaan. Itse olen käynyt Turun keskiaikatapahtumassa yli 10 vuotta sitten, joten en osaa näitä tapahtumia verrata, mutta tervetuloa Hollolaan kesällä 2016!

   Poista
 2. Olen halunnut monta kertaa mennä Turun keskiaikatapahtumaan, mutta aina on jäänyt menemättä. Kivalta näyttää Hollolassakin!

  VastaaPoista

Instagram