Blogihaaste - ilahduta bloggaajakaveria

torstai 5. helmikuuta 2015
Sain pitkästä aikaa blogihaasteen ja tämä ilahdutti niin paljon, että haluan nähdä vaivaa tämän haasteen pistämiseksi eteenpäin. Alun perin haaste on lähtenyt liikkeelle Tipulassa-blogista. Minut haastoi mukaan Elsa-Aalia: kolmen lapsen äiti, joka kirjoittaa osuvia havaintoja elämästä.
 

 
 


Haasteen säännöt:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

 
 
Minä haluan haastaa mukaan:
 
Uraäiti kotona  Blogi, jota olen jo pitkään seurannut. Uraäiti on jo palannut uudestaan töihin. Heilläkin koitetaan hallita kaaosta ja kärsitään neuloosista.  
 
 
Melskelän lapset  Blogia kirjoittaa viiden lapsen äiti, joka asuu perheineen maalla. Ihanan maanläheistä ja rehellistä luettavaa.
 
 
Paula puuhastaa Käsityöblogi, jota kirjoittaa ensimmäistä kertaa äidiksi tullut herttainen Paula.
 
 
Shampanjaa sukkasillaan  Blogia kirjoittaa Tanja, jonka juttuja olen lukenut netissä ensimmäisen kerran jo vuonna 2004 ellen jopa jo aiemminkin. Neuloja, virkkaaja, syöpäselviytyjä, kissanainen.... Ja vaikka mitä muuta!
 
 
Ihanaa helmikuuta! Ja paljon positiivisia säteitä kaikille! 
 
Itse olen vajonnut hetkittäin kiukkuun ja ärtymykseen tällä viikolla. Nuhaa ja huonosti nukuttuja öitä. Kaikki meikkini katosivat toissa päivänä. Meikit löytyivät tänään, kun etsin kadonnutta neuvolakorttia. Sitä ei ole vielä löytynyt, mutta 1,5v neuvola onnistui ilmankin. 
 
Positiivistä on ollut kaksi mukavaa käyntiä suolahuoneella lasten kanssa tällä viikolla. Sekä se, että saimme ihailla tokaluokkalaisen saksankielistä sirkusesitystä.  
 

12 kommenttia

 1. Oi miten hauska haaste! Lähden riemulla mukaan. Pitää vaan hetki miettiä, että kenet mahdan haastaa.

  VastaaPoista
 2. Mukaan lähdetään kunhan kerkeän istahtaa koneelle.

  VastaaPoista
 3. Mukaan lähdetään kunhan kerkeän istahtaa koneelle.

  VastaaPoista
 4. No niin! Kivaa! Ehtiessäni teen oman osuuteni :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minna! Minä haastoin sinut samaan ilahdutukseen mukaan tammikuun lopulla täällä http://melskelanlapset.blogspot.fi/2015/01/haaste-ilahduta-bloggaajakaveria.html. Olisinko unohtanut sinua asiasta infota vai olisiko mennyt sinulta ohi? Kuinka päin vain kävikään, nyt kun olet "oman kortesi kantanut kekoon" haluan ilahduttaa sinua. :) Laitatko osoitteesi minulle s.postiini melskelanlapset@gmail.com, niin minä keksin sinulle jotain kivaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Mä olen tainnut unohtaa!!! Noloa! Anteeksi! Onneksi ei ole niin vakava haaste. Laitan sähköpostia, kun saan lapset nukkumaan... Ellen sitten unohda sitäkin.. ;)

   Poista
 6. Haaste vihdoin vastaanotettu http://uraaitikotona.blogspot.fi/2015/04/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lähdit mukaan! Pistähän osoitteesi tulemaan, niin minäkin voin hoitaa oman osuuteni. :)

   Poista
  2. Kiitos paketista. :) Täällä kävi kova tohina kuka saa mitäkin. Lopulta sopu syntyi.

   Poista
  3. Apua! Mä en ajatellut ollenkaan lasten kannalta mitä lähetin... Toivottavasti sopu syntyi nopeasti!

   Poista
  4. olin ajatellut kaikki itselleni mutta johanna ilmoitti että tarrat ovat hänen. Joona totesi ok että liput sitten hänen. Jenna kun tuli kotiin niin kuului "minun korttini" ja niin kaikki oli jaettu. ;)

   Poista

Instagram