Huhtikuu 2015

torstai 30. huhtikuuta 2015
Huhtikuussa...

Vietimme somettoman pääsiäisen. Ja totta kai tein siitä päivityksen blogiin.

Laitoimme kotimme myyntiin.Elimme keskellä suurta jalkapallohuumaa, joka laajeni koskemaan myös jalkapallokorttien keräilyä.
Sain valmiiksi kahdet sukat. Ryppyvarsisukat Nalle-langasta.Ja raitasukat Seitsemästä veljeksestä.


Kymmenen ensimmäistä työtä JyJu15 -haasteeseen on nyt valmiina.

Ja kymmenen viimeistä työtäkin on jo aloitettu. Nämä ovat paria vailla.Ja nämä vielä vähän enemmän kesken. Eli kymmenen työtä pitäisi valmistua juhannukseen mennessä.Voitin blogiarvonnasta Stressinhallintakortit.


Tein ensimmäistä kertaa elämässäni simaa. Tänään pitäisi olla valmista maistettavaksi. Tarkoitus on myös paistaa tänään ensimmäistä kertaa munkkeja.

Hauskaa vappua!

8 kommenttia

 1. Upeita noi sun villasukat! Olet taitava! Osaisipa itsekin, pitäisi ehkä alkaa harjoitella. Koulussa sain aina vain yhden sukan/tumpun valmiiksi :) Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tein koulussa yhden lapasen, jossa oli liian pieni peukalo ja yhdet taaperokoon villasukat, josta tuli numeron alennus pienen kokonsa vuoksi. Vasta aikuisena opettelin neulomaan ja virkkaamaan. Hauskaa vappupäivää!

   Poista
 2. Hauskaa Vapppua! On sinulla melkoinen käsityöurakka meneillään! Minulla on vain yksi toppi kesken, jota olen urakoinut tässä pikkuhiljaa tytön nukkuessa päiväunia tai mentyä jo yöunille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Saa nähdä miten tässä mun haasteessa käy. Ehkä mulla on juhannuksena ja vielä joulunakin kymmenen UFOA...

   Poista
 3. Koti myyntiin!? Jännittäviä aikoja siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Saa nähdä tapahtuuko mitään ja jos tapahtuu, niin milloin.

   Poista
 4. Kaikkea kivaa ja täyteläistä elämää siis! :) Hienoja sukkia, osaisinpa minäkin! Meillä on läjäpäin noita edellisvuosien futiskortteja.. Mutta hyvä ja sopivan hintainen keino ovat myös lapsen lahjontaan! ;D
  Leppoisaa vappuviikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Enpä ole ajatellut futiskortteja kiristys/lahjonta näkökulmasta. Nyt on sellainen mania päällä korttien suhteen, että roskapussit vietäisiin pienestä vihjeestä ja pölyrätit heiluisi. :D

   Poista

Instagram