Iltakävelyllä

keskiviikko 14. lokakuuta 2015
Mies tuli tänään töistä vähän ennen auringonlaskua. Minä otin kameralaukun olalle ja lähdin pienelle kävelylle. Oli mukava katsoa maailmaa kameran linssin läpi hetken aikaa. Kuvat ovat käsittelemättömiä ja se kameran ohjekirja on edelleen lukematta. Mutta nyt tärkeintä ei ollut lopputulos vaan se kävely ja yksin olo.
 

Päivät ovat täynnä hulinaa, kun omia lapsia on neljä. Lisäksi maanataista asti meillä on ollut remonttimies purkamassa poikien makuuhuonetta. Ja onhan täällä käynyt putkimies, remontin valvoja ja lukuisia lasten kavereita. Niin, että se iltakävely yksin kameran kanssa tuli ihan tarpeeseen.


Tätäkään postausta en muuten saa kirjoittaa rauhassa. Taapero nimittäin nukkui päiväunet liian myöhään ja on edelleen hereillä. Tällä hetkellä minun sylissäni.Jos kaipaat hieman aidompaa menoa, kuin nämä seesteiset kuvat niin minut löytää Snapchatissa nimellä: Minnakil  Instagramissakin olen. Siellä nimellä minna_kiljustenblogi

Ihanaa lokakuista viikkoa! Ja syyslomaa niille kenellä sellainen on!
 
 
Ps. Taaperokin hipsi omaan sänkyyn nukkumaan. Tai oikeastaan siskonsa sänkyyn, jossa hän nyt väliaikaisesti remontin vuoksi nukkuu. 

8 kommenttia

 1. Onpa kaunista! Iltakävelyllä aivot tuulettuvat. Sehän on aivan parasta hermolepoa vilinäisen päivän jälkeen. Itse en tulisi toimeen ilman happihyppyjä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä iltalenkki on tarkoittanut minulle lenkkiä kävelysauvojen ja kaverin kanssa. Mutta tämä toisenlainen lenkki teki myös hyvää. Molempia lenkkejä pitäisi mahduttaa viikkoihin enemmän.

   Poista
 2. Hienoja kuvia! tällaiset värit ovat jotenkin sellaiset, että ne haluaisi pullottaa ja päästää esille kun masentaa tai on liian stressistä! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia - ja vielä käsittelemättömiä! Hyvä kamera sinulla. Ja hyvä kuvaaja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en vaan osaa käsitellä. Enkä ole edes ladannut mitään kuvankäsittelyohjelmaa.

   Poista
 4. Ihana pieni irtiotto arjesta ja kauniita kuvia lopputuloksena; 4 lapsen kanssa sitä vipinää tosiaankin riittää :)! Itse olen taas alkanut ottaa omaa aikaa näin iltaisin/öisin, mikä ei kyllä pidemmän päälle ole kovin järkevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas yritän päästä viimeistään kymmeneltä nukkumaan. On se seuraava päivä sitten helpompi ja jaksaa tehdäkin jotain. Ei ole vielä tavoite kovin hyvin toiminut, mutta tänään voi taas yrittää.

   Poista

Instagram