Siivouksesta ja SINI kylpyhuoneen pesusetistä

sunnuntai 18. lokakuuta 2015
Minä haluaisin hoitaa siivouksen mahdollisimman vähillä välineillä. En haaveile erilaisista kätevistä vimpaimista eri kohteiden ja kohtien siivoamiseen. Turha siis mainostaa minulle ikkunanpesureita, rikkaimureita tai muita vekottimia. Tavallinen imuri ja rätti. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee! Toki en minä sillä yhdellä rätillä pese sekä keittiötä että vessaa. Niin, että useampi rätti tietenkin pitää olla. Ja sen verran olen antanut nykyajalle periksi, että mikrokuituakin saa niissä räteissä olla.

Tänä syksynä sain Hopottajat-suosittelupalvelun kautta testattavaksi SINI kylpyhuoneen pesusetin. Mielessä kävi, että taasko tässä on yksi turha vehje ja että minä en ainakaan kaupasta tällaista ostaisi!


 Kuinkas sitten kävikään. Varsin kätevähän tällä on laattojen kylpyhuoneesta ja saunasta pestä. Varsi on pitkä ja se kääntyy tai siis niveltyy. Pääsee siis pesemään helposti saunan lauteiden alta. Ja tuon kaksiosaisen harjaosan ansiosta pesu kalusteiden jalkojen ympäriltäkin käy helposti. Ja mikä parasta, mieskin innostui tätä käyttämään!


 Tuo vaaleanpunainen väri on ihan ok, mutta minulle tärkeämpää kuin väri on se, että tämän harjasetin myynnistä menee osa (1€) Roosa Nauha-keräykseen.


Kuvat eivät ole lavastettuja. Oli vaikea saada onnistuneita kuvia, kun mies pesi laattoja niin vauhdikkaasti.

Ps. Näissä kuvissa on vain tuo "tuplajynssäri". Settiin kuuluu myös "jynssäri", jolla pystyy pesemään laattasaumoja ja pieniä koloja. Kuva siitä löytyy tästä linkissä, josta löytyy tietoa pesusetistä. Linkki: Roosa Nauha Jynssärisettiin

2 kommenttia

  1. Kuulostaa kätevältä! Mä olen jynssännyt vaikka millä vekottimella meidän suihkuhuonetta ja se on melkosen raskasta puuhaa! Huoh! Me palkkasimme tosin siivoojan nyt kun palasin töihin ja olen kätevästi ulkoistanut tämän inhokkihomman hänelle - No, kylppäri tulee ainakain pestyä joka toinen viikko. Itse nimittäin aina lykkäsin tätä tehtävää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siivoaja tämän pesusetin voittaa, mutta on tämä sitten se toiseksi paras vaihtoehto kylppäriin ja saunaan. :)

      Poista

Instagram