Kesäloman ensimmäinen viikko

maanantai 13. kesäkuuta 2016
Pojat olivat tänään ensimmäisen kokonaisen päivän kotona kesäloman alkamisen jälkeen. Loman ensimmäisen viikon he viettivät serkkujensa luona Mikkelissä. Siellä heillä oli kolme tuntia päivässä jaliskoulua. (Se on ihan virallisesti jaliskoulu, ei futiskoulu). Eikä poikien urheilu siihen jäänyt. He pääsivät myös serkujen futistreeneihin, golf-kentälle ja ihan vain pelailemaan säbää, futista ym. serkkujen kanssa. Liikuntaa oli tullut 6-8 tuntia päivässä. Meidän 10-vuotiaalla oli Mikkelin tuliaisina jaliskoulu-diplomin lisäksi myös Golfin Green card. Suuret kiitokset kummille golf-opetuksesta! Pojan kummi pelaa ammatikseen golfia ja onneksi hän ehti opettamaan kummipoikaa treenikiireiden ohessa. Kummin eli Leenan blogi.

(Kuva Milla Vitikainen)
 
 
Ilman futista ei mennyt meidän muidenkaan viikko. 6-vuotiaalla alkoi nimittäin futiskoulu täällä kotikulmilla. Ensimmäisen päivän jälkeen tyttö vähän mietti, että onko jalkapallo sittenkään niin kivaa. Itse hän olisi halunnut futiskouluun jo viime kesänä, mutta se ei onnistunut meidän Espanjan reissun takia. Jo toisesta päivästä alkaen treenejä on kuitenkin odotettu innolla ja harmiteltu, kun ne on niin lyhyet!
 
 
 
Minun oma viikkoni alkoi poikkeuksellisesti. Veinkin tytöt hoitoon hoitolasten äidille. Vapaapäiväni alkoi 6-vuotiaan kerhon päätöskeskustelulla, mutta se oli onneksi nopeasti ohi. Kävin kirjastossa, ostoksilla ja ei-niin-salaisen paheeni parissa eli arnoldsilla.  
 
 
 
Muuten viikko meni aika tavanomaisissa tunnelmissa. Ulkoilimme säällä kuin säällä ja se sää oli usein kylmä ja tuulinen. Miehellä oli joka illalle menoa, joten emme juuri ehtineet tehdä mitään nelihenkisenä perheenä. Se huomattiin, ettei kaupasta tarvinnut kantaa niin paljon ruokaa kuin normaalisti. 
 Kaksivuotias oppi keinumaan seisoen. Vauhtia hän osaa ottaa sekä istuen että seisoen.
 Perjantaina ajoimme Mikkeliin hakemaan poikia kotiin. Kiitokset vielä Mikkeliin! Pojilla oli mahtava viikko!

 
 
Mukavaa viikkoa!


2 kommenttia

  1. Paljon ihania juttuja!! Lämmintä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Oli mukavia juttuja. Samaa ei voi sanoa tästä tokan lomaviikon mahataudista...

      Poista

Instagram