Kevätjuhlat vol 2,3 ja 4

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016


Tänä viikonloppuna on juhlittu! Perjantaina olimme koko perheen kanssa koulun kevätjuhlassa. Lauantai aamuna kävimme katsomassa, kun pojat saivat todistukset ja runot. Suoraan koululta ajoimme Espooseen miehen kummitytön lakkiaisiin. Vaikka myöhästyimmekin juhlan alusta niin ehdimme nähdä todistustenjaon ja lakituksen. Juhlahumu huipentui minun osaltani vielä siihen, kun pyöräilin kaverini luokse kuohuviinipullon kanssa lauantai-iltana. Meitä kokoontui useampikin "Steiner-äiti" vertaistuen merkeissä viinilasien äärelle.


 


Viikonlopun aikana sai pyyhkiä liikutuksen kyyneleitä silmänurkista ja nauraa vedet silmissä. Nyt olo on väsynyt, mutta henkisesti virkistynyt.

Kesäloma voi alkaa!
 

8 kommenttia

 1. Ihana lapsikatras <3. Äitinä saa kokea niin paljon kaikenlaista liikuttavaa ja unohtumatonta. Ja sitten joskus harvoin tulee vielä mahdollisuuksia äitien kuohuviini-iltoihin. Aika juhlallista!
  Kauniit kuvat, lusikat ja kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitinä saa kyllä kokea paljon kaikenlaista! Aika yltäkylläistä! Nyt tuli roppakaupalla iloa, onnea ja kiitollisuutta. Sitten välillä tuleekin kuvainnollisesti kakkaa ikkunoista ja ovista tai ihan oikeasti molemmista päistä ja useammalla yhtäaikaa mahataudin merkeissä. Ihanaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Oi ihana kuva lapsista! :D Meilläkin on julhittu yhtä sun toista päättäjäistä ja lakkia tänä viikonloppuna.. Ihanaa kesälomaa sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nopea kännykkäräpsy. Järkkärillä en ehtinyt napata yhtään kuvaa, jossa olisi kaikki lapset yhdessä.

   Poista
 3. Voi, kun nättiä ja kauniit kuvat! Nuo koulujen lopettajaiset on aina tunteellista aikaa <3.

  Hei videoiminen. Sähän kirjoitat, siis sulla on sanottavaa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mut se editointi ja kaikki... Ei jaksa perehtyä.

   Poista
 4. Kevätjuhla-aika on kyllä jotenkin niin tunteikasta aikaa. Omassa lapsuudessa / nuoruudessa siinä oli se kutkuttava lomanaloituksen ja "vapauden" odotus ja nyt äitinä tietenkin haikeus lapsen kasvamisesta ja toisaalta taas lapsen innostus samoista asioista kuin itselläänkin aikaisemmin.

  Ihanaa kesän alkua 😊

  VastaaPoista

Instagram