Positiivisia ajatuksia arkeen

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016
Mieheni ei minulle juuri sähköpostia lähettele. Joskus seurusteluaikoina hän on tainnut muutaman viestin minulle kirjoittaa. Tai siis tuleehan mieheltä sähköpostia silloin tällöin, mutta ne ovat edelleen lähetettyjä viestejä ja koskevat yleensä lasten harrastuksia. Tänä aamuna koin siis aikamoisen yllätyksen, kun mies lähetti minulle viestin. Viestissä oli liitteenä Positiivareiden aamun ajatus. Haluan jakaa tämän ajatuksen myös teidän kanssa. Se miehen kirjoittama osuus jääköön minun ja miehen väliseksi salaisuudeksi.
 
 
 
Aamun ajatus
 


Jos todella haluat tehdä sen, sinä pystyt.
Sinä pääset elämässäsi eteenpäin.
Sinä voit alkaa luottaa itseesi.
Sinä todellakin voit - jos itse haluat.
 
 
 
Mieheni on jo pidemmän aikaa tilannut Positiivareilta Ajatusten aamiaisen sähköpostiinsa. Hän on kehottanut minuakin tilaamaan aamun ajatuksen. Enpä ole asiasta oikein innostunut. Tai vaivautunut edes Positiivareiden nettisivulla vierailemaan. Ajatusten Aamiainen on arkiaamuisin sähköpostiin tuleva ajatus. Ajatukset ovat positiivisia ja rohkaisevia. Aamiaisen tarjoilee Kokki-Jussi alias Juhani Töytäri. Minä muuten tilasin nyt Ajatusten aamiaisen. Muutama minuutti positiivisten ajatusten äärellä aamuisin ei voi olla huono asia.
 
 


12 kommenttia

 1. Mun on pitänyt tilata juuri tuo jo iät ja ajat. Niillä on osuvia, kauniita ja rohkaisevia aforismeja <3

  VastaaPoista
 2. Positiivinen posti antaa hyvän alun päivälle. Minulla on kohta puoliin tulossa samaan teemaan liittyvä arvontapostaus. Vink, vink! 😃 Sateen raikastamaa torstaita! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mukavaa torstaita myös sinulle!

   Poista
  2. Nyt vasta yhdistin sinut ja blogin. 😂 Joko tuli postipaketti perille? Tuija

   Poista
  3. Onneksi posti löysi perille. Hyvää mieltä! Tuija

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tulinpa minäkin tilanneeksi Ajatusten aamiaisen. Olen kyllä ollut tietoinen tästä, mutta jostain syystä tilaaminen on jäänyt tekemättä aiemmin.

  VastaaPoista
 4. Minunkin mies on ne ajatukset tilannut ja välillä linkittää minulle :)

  VastaaPoista

Instagram