Lokakuun neulomukset (Linkit ohjeisiin)

lauantai 22. lokakuuta 2016
#satasyytäollaonnellinen osa 29
 
kadoksissa olleen neulomisinnon löytyminen
 
 
 
Elokuussa annoin ystävälleni lahjaksi villasukkalahjakortin. Eli ystävä sai toivoa millaiset sukat ja mistä langasta hän haluasi. Yhteisten sukkapohdintojen jälkeen päädyin neulomaan piirakkasukat valmiiksi raidoitetusta 7 veljestä langasta. Muistaakseni tämän värin nimi on vaahtokarkki. Sukat valmistuivat vihdoin lokakuussa. Ohje piirakkasukkiin löytyy Novitan sivuilta.

 
 


Hieman nopeammin valmistui Jacques Costeau-pipo miehelle. Vaikka toki tämänkin pipon neulomisesta oli ollut puhetta jo pitkään ja langatkin oli ostettu valmiiksi. Pipo on Novitan Nalle-lankaa. Ohje on Kotivinkistä. Pipon neulomisessa oli ihanaa se, että niitä sai tehdä vain yhden. Villasukkien neulomisessa tökkii välillä se, että sukalle pitää tehdä täsmälleen samanlainen pari. Heti kun pipo valmistui, niin aloitin taas villasukkien neulomisen. Neulominen tuntuu taas mukavalta!
Tänä lauantaina en ole vielä ehtinyt puikkoja heiluttaa. Lasten syysloman alkamista juhlistettiin vaateostoksilla ja Arnoldsilla. Nyt iltapäivälläkään ei ole neulomishetkiä luvassa, vaan jotain vielä mukavampaa ja harvinaisempaa. Lapset saamme hetkeksi hoitoon ja lähdemme miehen kanssa KAHDESTAAN kaupungille!


Mukavaa viikonloppua ja hyvää lomaa syyslomalaisille!

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Vähän liian hempeän pastelliset mun makuun, mutta kiva on neuloa erilaisia sukkia eri ihmisille.

   Poista
 2. Siis vau mitkä sukat! :) Mä tulin näistä jotenkin niin hyvälle tuulelle <3

  VastaaPoista
 3. No nyt ei miehen päätä palele :)
  Mulla olis valmiina lankat, puikot ja suunnitelma neuloa 4 pienen pientä villasukkaa. Saas nähä milloin suunnitelma toteutuu. Onneks on vielä pari-kolme kuukautta aikaa tehdä. RL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei palele! Ja kohta saa pipon vaihtaa hetkeksi lippikseen. Tsemppiä neulomiseen! Pienet sukat valmistuu onneksi aika nopeasti.

   Poista

Instagram