Valmiina lomaan

maanantai 24. lokakuuta 2016
Tuntuu, että tämä syksy on ottanut meistä kaiken irti. Arki on ollut täynnä koulua, töitä, vanhempainiltoja, opiskelua sekä harrastuksia ja viikonloput taas poikien turnauksia ja miehen opiskelua. Kaikkea on ollut, paitsi leppoisaa luppoaikaa. Syysloma tulee kyllä juuri sopivaan aikaan! Alkaa olla jo korkea aika vähän pysähtyä ja hiljentää kierroksia. Minun lomani alkoi jo viime torstaina, lapsilla perjantaina ja miehellä on vielä pari päivää töitä ennen kuin hänen lomansa alkaa.
 
 


Lomamoodiin pääsimme jo viikonloppuna. Herkuttelimme koko perhe Arnoldsilla ostosreissun lomassa. Me aikuiset pääsimme rentoutumaan vielä lisää, kun kävimme testaamassa uuden ravintolan. Joimme lasilliset kuohuviiniä ja söimme alkupaloja. Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta tiskillä syöminen sopi hyvin valitsemaamme ruokaan ja aikatauluun. Halusimme nimittäin vielä ehtiä kauppoihin ennen niiden sulkeutumista ja ennen lasten hakemista hoidosta. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta tänä syksynä, kun lapset olivat hoidossa ja meillä kahdenkeskistä aikaa. (Pitäisi todellakin järjestää useammin kahdenkeskistä aikaa!) Ensimmäisessä kuvassa on Popot-lautanen, jonka söimme uudessa Lahtelaisessa ravintolassa nimeltä Bistro Popot. Aiomme ehdottomasti mennä uudestaan. Ruoka ja palvelu oli hyvää.Tämän postauksen kaikki kuvat ovat ruokakuvia instagram tililtäni tältä syksyltä. Instagramissa minut löytää nimellä minnakil Vaikka onkin ollut kiirettä, niin herkkuja on näemmä ehditty syömään. Muun muassa laskiaispullia, Toast Skagenia ja Manchego juustoa hunajan ja pistaasien kera.
 
Onneksi elämä ei ole ollut pelkkää syömistä. Lenkilläkin olen käynyt harvakseltaan. Eilen tosin jopa kaksi kertaa! Askelia tuli eilen yli 24 000. Haaveissa on, että syyslomalla tulisi herkkuja ja liikuntaa sopivassa suhteessa. Henkisesti olen jo valmiina koko perheen yhteiseen lomaan. Pyykättävää kyllä riittää vielä ja pakkaamistakin ja onhan meillä vielä yksi matkalaukkukin ostamatta! Nyt on yhtä aikaa etsitty lämpimämpiä vaatteita kotoa ja kaupoista päälle ja loman jälkeistä aikaa varten sekä shortseja ja uikkareita lomaa varten. Aikamoinen homma tässäkin. Pian kuitenkin jo lennämme isovanhempien luokse Espanjaan. Tällä kertaa meitä on vastaanottamassa sekä miehen vanhemmat että minun äitini miehensä kanssa! Huippua!
 
 

 
 
Nämä kaksi viimeistä kuvaa on otettu retkiltä hoitolasten kanssa. Ehdimme lokakuussa tehdä kaksi eväsretkeä. Kävimme rannassa, jossa joimme smoothieta ja söimme keksit. Viimeisellä hoitoviikolla ennen lomaa kävimme laavuretkellä kahden isän ja heidän lastensa kanssa. Eväät olivat runsaat ja maistuvat.
 


 
Mukavaa syksyä ja hyvää lomaa lomalaisille!
 
 

 
 
Joko muuten seuraat Kaksplussaa Facessa? Jos et, niin tästä linkistä pääset seuraamaan.
 


6 kommenttia

 1. Ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa lomaa täynnä ulkoilua ja herkkuja!

  VastaaPoista
 2. Kahdenkeskeistä aikaa - kuulostaa luksukselta! Sitä oikein taas kaipaa kun tuntuu että kaikki energia menee arjen pyörittämiseen <3 Oikein ihanaa lomaa teille! Nauttikaa! :D Mekin onneksi pääsemme aivan kohta lomailemaan etelän lämpöön. Sitä odotellessa.. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihanaa, että teilläkin on loma edessä!

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa! Olen vähän sitä mieltä, että koskaan ei ole liian kiireistä syödä herkkuja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, niin kiire ei voi olla ettei herkkuja ehtisi syömään.

   Poista

Instagram