Lapsimessut 2017 (sis. linkin arvontaan)

maanantai 10. huhtikuuta 2017
Olen ollut äiti jo yli 11 vuotta ja lapsiakin on neljä. Olen hurahtanut aikoinaan kestovaippoihin, kantoliinoihin, sormiruokailuun ja ylipäätänsä lapsiin. Silti en ole koskaan käynyt lapsimessuilla!

Tänä vuonna ajattelin tehdä poikkeuksen ja käydä katsomassa messuhulinaa. Hain messuille bloggaajapassia. Olin jo unohtanut messut, kun sähköpostiin tuli bloggaajapassi sekä kaksi lippua arvottavaksi.

 
Messut järjestetään pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna 21.-23.4 Helsingin Messukeskuksessa. Jos sinulla ei vielä ole suunnitelmia tuolle viikonlopulle, niin tervetuloa osallistumaan messulippujen arvontaan Instagramiin minnakil


Oletko sinä jo kokenut lapsimessuilla kävijä vai onko lapsimessut vielä käymättä?

4 kommenttia

 1. Olen kaikenkaikkiaan käynyt tosi vähän missään messuilla ja lapsimessuilla en koskaan. Omat lapset ovat jo kaikki täysi-ikäisiä, mutta lapsenlapsia on kaksi. Kai niidenkin varjolla voisi mennä katsastamaan lapsimessujen tarjontaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin osallistumaan arvontaan ja lapsenlasten kanssa messuille! :)

   Poista
 2. Minä olen käynyt Lapsimessuilla ensimmäisen kerran jo markka-aikaan, joten siitä on aika pitkä aika. Se taisikin olla ainut kerta, kun olen maksanut sisäänpääsystä. Sen jälkeen olin muutamana vuonna Kestovaippayhdistyksen pisteessä töissä (kas, kun minäkin hurahdin kestovaippailuun). Viimeiset lähes 10 vuotta olen voittanut liput messuille arvontojen kautta. Siis oikeesti, tämä on jo ihan klassikko, että voitan liput sinne. Mutta nyt olen tehnyt päätöksen, että nyt messut saavat jäädä väliin. En kuulu enää kohderyhmään eivätkä lapsetkaan ole vuosiin olleet kiinnostuneita Lapsimessuista, mutta ModelExpon puolella he ovat viihtyneet ihan kivasti.

  En siis osallistu arvontaan, mutta piti silti kommentoida. Mukavia messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit ja kerroit kokemuksistasi! Minulta taitaa kyllä nytkin jäädä messut väliin. En muistanut messuja ollenkaan varatessani ystävän kanssa Tallinnan matkaa.

   Poista

Instagram