#viikonräpsy 13/52

maanantai 3. huhtikuuta 2017
Viime viikolla kävin hoitolasten kanssa metsässä, puistossa ja lammen rannalla. Nykyisen työni parhaita puolia on se, että joka päivä tulee ulkoiltua. Lisäksi ulkoiluseurani osaa nauttia ulkoilusta! Eivät he valita, että sää on harmaa tai sateinen. Päinvastoin: "Jee, rännistä saa kerättyä vettä ämpäriin". 

Kun arkisin tulee ulkoiltua kaksi kertaa päivässä, niin viikonloppuisin en ota stressiä siitä että ehdinkö ulos. Eli tarvetta pakkoulkoiluun ei ole. Lauantai menikin pitkälti sisätiloissa. Käväisin sentään kirppiksellä ja ostoskeskuksessa. Iltapäivällä minun piti mennä ystävän kanssa lenkille, mutta lenkki vaihtui edellisen päivän kakunjämien syöntiin ja skumppaan. Oikein virkistävä vaihtoehtoinen treeni!

Sunnuntaina olikin taas aika pukeutua 
ulkovaatteisiin. Mies oli koko päivän puusavotassa ja minä sain hoitaa tämän kotoisan savotan. Kahdeksan jälkeen aamulla vein yhden pojan jalkapalloturnaukseen. Vähän ennen yhdeksää lähdin kolmen muun lapsen kanssa laavuretkelle metsään. 


Makkaroiden määrästä voi päätellä, että kyseessä ei ollut meidän neljän oma laavuretki. Varsinkin kun meistä vain kaksi syö makkaraa. Eskarilaisen futisjoukkue piti treenit laavulla. Tyttöjen treenatessa vanhemmat paistoivat makkaraa ja tutustuivat toisiinsa. Retken jälkeen kävimme pikaisesti vaihtamassa kotona märät hanskat kuiviin ja ehdimme vielä katsomaan toisen pojan viimeisen futispelin. 

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kuvan viikon varrelta. 

Miten teillä ulkoillaan arkisin ja viikonloppuna? 


2 kommenttia

 1. Laavuretket on kivoja! Meillä tosin edellisestä on ainakin puolitoista vuotta aikaa :D

  Meillä lapset ulkoilevat pääsääntöisesti päivittäin koulun/eskarin jälkeen ja yleensä omaehtoisen futiksen pelailun merkeissä. Jos on sateista tai harmaata, en jaksa jäkättää, jos ovat sisällä. He kuitenkin ulkoilevat päivän aikana koulussa ja eskarissa. Itse pyrin siihen, että tekisin iltaisin edes pienen ulkoilun - jos ei muuta niin korttelin ympäri. Jos on aikaa ja jaksamista, niin reippailen n. tunnin lenkin, tai sitten käyn salilla/jumpassa. Ulkoilu kyllä lataa paremmin akkuja kuin sisäliikunta. Saa raitista ilmaa ja mieli jotenkin lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo pyrkimyksesi edes pieneen ulkoiluun. Pitäisi itsekin tehdä niin. Ei pelkästään liikunnallisista syistä vaan päätä ja ajatuksia tuulettaakseni.

   Poista

Instagram