#viikonräpsy 48-49/52

torstai 14. joulukuuta 2017
Joulukuiset päivät ovat kuluneet nopeasti. Aivan kuin aika kiitäisi nyt nopeammin. Harrastusten ja muiden arkisten menojen lisäksi on juhlittu Suomen satavuotista itsenäisyyttä, pikkujouluja ja ristiäisiä. Iltaisin olen neulonut ja katsonut Netflixiä. Joulukortit jäivät tänä vuonna lähettämättä ja joululahjat ovat vielä ostamatta.

Päivät ovat olleet harmaita. Auringonpilkahdukset ovat olleet harvinaisia hetkiä.#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta. Tällä kertaa tosin kuvat kahdelta viikolta.

Miten sinun joulukuusi on sujunut? Ihanan tunnelmallista vai pikemminkin ahdistavaa? Minä yritän ottaa rennosti vaikka välillä turhauttaa se, etten ehdi ja jaksa tehdä kaikkea mitä haluaisin. Adventtikynttelikötkin ovat vielä kadoksissa. Eivät ehkä löydy täksi jouluksi. Tärkeintä olisi, että löytyisi joulurauhaa ja aikaa olla perheen kanssa.

Voimia ja iloa loppuviikkoon!

18 kommenttia

 1. En ole oikein ajatellut edes koko joulua. Olen sen verran kipeänä, että keskityn vain joka päivä tekemään jotakin pientä.

  VastaaPoista
 2. Minulla on myös vielä muuta lahja ostamatta. En koskaan ole ollut näon myöhässä näiden lahjojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin eilen ensimmäiset lahjat. Nyt pitäisi suunnitella, mitä kaikkea ehtii/jaksaa/haluaa tehdä ennen joulua.

   Poista
 3. JOuluu on mennyt kuin umpihangessa raahustaen..ei ole joulusta tietoakaan tai on tietoa, muttei meillä. Kiire ja kokoajan päälle uupumus työpaikan sisäilmasta vie kaiken voiman. Ilmottauduin vielä alku sysksystä photarikurssille ja sekin on vienyt osansa. Mutta lääkäri laittoi minut nyt joululomalle, joten kun alkuviikon on nukkunut, niin nyt heitin heti aamusta matot pakkasen ja kuusi odottaa sisään pääsyä. Ehkä se joulu tulee meillekin :)
  niin ne lahjat on vielä jossain....
  Mukavaa harmaata loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa ja parantavaa joululomaa sinulle! Photatikurssi kuulostaa mielenkiintoiselta!

   Poista
 4. Täällä ei oikein ole joulutunnelmasta vielä tietoakaan. Lähinnä ahdistaa, kun en ole vielä ehtinyt/jaksanut tehdä mitään koko himputin joulun suhteen. Lahjat on ostamatta ja se on isoin stressin aihe. Ehkä pitäisi vaan ostaa itselleen tönkkä punaviiniä ja alkaa stressata vähemmän..? :D

  Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä joulutunnelman metsästykseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko on punaviinit hankittu?! Rentoa joulumieltä! Yritetään olla stressaamatta!

   Poista
 5. Kuulostaa vähän samanlaiselta "valmistautumiselta" jouluun kuin itsellänikin: ei ole tarpeeksi aikaa. Haluaisin laittaa kotia ja ripustaa vihdoin joitakin tauluja seinälle, mutta menee varmasti ensi vuoden puolelle :D ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 6. Ihana virallinen perhepotretti :D Meillä on joulutohinat jo täysiä päällä. On joulujuhlia, paketointia, ja viikonloppuna haemme jo kuusen.. Onneksi kaikki järjestelyt alkaa olemaan aika lailla tehty. Nyt pitää enää rauhoittua! Heh.. <3 Ihanaa joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän noita perhekuvia yrittää ottaa, kun oltiin kaikki juhlavaatteissa. Rauhaisaa ja mukavaa joulunaikaa! En ole ollenkaan yllättynyt, että teillä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla. Sen verran tehokkaalta vaikutat! :) Ihailtavaa energisyyttä! <3

   Poista
 7. Joulukuu on mennyt joulutunnelmissa joululauluja kuunnellen, piparkakkutaloa kooten ja joulukoristeiden esiin kaivamisessa :) Täällä ollaan valmiina! :)

  VastaaPoista
 8. Tänä vuonna joulukortit lähetetty ja ovat perilläkin jo saajillaan ja lahjatkin melkein ostettu. Ei puutu kuin pari pientä lahjaa enää. Olen kuunnellut joululaulua: " joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle,sydämiimme joulun lahja,seimen luona annetaan.." Joulu saapuu vaikka ei joka kaappia ja hyllyä ole pesty. Kuusen kun saa kotiin ja malttaa rauhoittua joulun äärelle niin kaikki on hyvin. Hyvä ruoka ja oma perhe <3 siinä kaikki tärkeimmät<3
  Rauhallista ja levollista joulun aikaa sinulle ja perheellesi ja kiitos tästä kivasta blogistasi :)

  T.äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Teidän joulupuuhat ja asenne kuulostaa täydelliseltä! <3
   Ihanaa joulua teille!

   Poista
 9. Minä olen yrittänyt päästä helpolla. Ja olen päässytkin. Pikkuväen vanhemmat lähettivät lasten joulutoivomukset whatsappilla ja minä tilasin ne verkkokaupoista. Nyt ovat jo kaikki lasten lahjat saapuneet. Kotia pitää ensi viikolla koristella ja ruokia suunnitella, vaikka vain joulupäivänä olemme kotosalla.
  Sinulle toivotan leppoisaa joulunodotusta. Se joulurauha on tärkeintä ja yhdessäolo perheen kanssa.
  Hyvää alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Instagram