Uusi blogiyhteisö - Päijät-blogit

lauantai 9. helmikuuta 2019
P.s. never stop smiling-blogin Johanna etsi muutama vuosi sitten facebookissa Päijät-Hämäläisiä bloggaajia. Ilmoittauduin mukaan Johannan perustamaan facebook-ryhmään. Ryhmä on alun perin perustettu vertaistueksi bloggaajia varten. Sittemmin ryhmän toiminta on hiljentynyt. Nyt Johanna on aktivoitunut sekä panostamalla omaan blogiinsa että elvyttämällä Päijät-blogit ryhmää. Johannalla on unelma aktiivisesta Päijät-Hämeen alueen blogiyhteisöstä ja tällä viikolla hän on tehnyt tuon unelman eteen töitä. Päijät-blogit on nyt yhteisö, jota kuka tahansa voi seurata instagramissa. Sieltä meidät löytää nimellä paijatblogit. Moni onkin meidät jo löytänyt. Ensimmäisen viikon aikana instayhteisö on saanut sata seuraajaa.

Tällä hetkellä Päijät-blogeissa on mukana noin parikymmentä erilaista blogia. Päijät-blogeista löytyy hyvinvointia, perhe-elämää, käsitöitä, reseptejä, kosmetiikkaa, tyyliä, valokuvausta sekä paikallisia tapahtumia ja tavallista elämää. Päijät-blogit kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan Instagramissa. Instagramista löytyy kaikki mukana olevat blogit.

Miksi minä olen näin innoissani tästä yhteisöstä? Kuulunhan minä jo Kaksplussan blogiverkostoon. Blogin kirjoittaminen on kuitenkin yksinäistä puuhaa. Lisäksi tuntuu, että kaikki tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Joudun jättämään usein ne harvatkin tapahtumat väliin, joihin saan kutsun välimatkan ja aikataulujen vuoksi. Pyydän välillä miestäni oikolukemaan tekstejäni, mutta muuten emme juuri blogistani tai bloggaamisestani puhu. Ystäväni eivät kirjoita blogeja, joten heidän kanssaan juttelen ihan muista asioista. Voiko tätä harrastusta edes ymmärtää kukaan muu kuin toinen bloggaaja? Asettelen ruokia tai villasukkia pitkään valokuvaa varten, jaan somessa kuvia itsestäni ja lapsistamme. Haluan onnistuneen asukuvan, joka näyttää nopealta räpsyltä, mutta vaatii monta otosta. Näistä asioista on ihana puhua jonkun kanssa, joka oikeasti ymmärtää ja tekee ehkä samoja asioita. Tai tekee asioita fiksummin ja voin oppia häneltä uutta.

Jos olet kotoisin Päijät-Hämeestä, kirjoitat blogia ja olet aktiivinen instagramissa, niin olisi ihana saada sinutkin mukaan meidän joukkoon!
Facebookista meidät löytää nimellä Päijät-blogit
Johannalle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen: johanna@psneverstopsmiling.com
Instagramissa voit saada kuvasi mukaan Päijät-blogien sivulle käyttämällä tageja @paijatblogit ja #paijatblogit

Kuulutko sinä johonkin verkostoon tai yhteisöön?
 
Tervetuloa seuraamaan tiliä Päijät-blogit Instagramiin!
 
   

5 kommenttia

 1. Mä olen kanssa innoissani tästä Päijät-blogien aktivoitumisesta! Meidän alueellakin tapahtuu kaikkea kivaa ja olet oikeassa, että kaikki bloggaaja jutut tuntuvat olevan pk seudulla. Kiva nähdä mitä tästä vielä seuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista nähdä, mitä tuleman pitää. Ainakin on tullut luettua itselle uusia blogeja ja seurattua instatileja.

   Poista
 2. Tämä on tosi hieno juttu. Itse olen myös joutunut jättämään monen monta tilaisuutta väliin välimatkan vuoksi, kun kaikki tapahtuu aina pääkaupunkiseudulla. Meillä oli täällä Kouvolan suunnallakin oma blogiyhteisö muutama vuosi sitten, mutta toiminta on pikku hiljaa hiipunut pois. Olisi kyllä kiva kuulua mukaan johonkin tälläiseen yhteisöön, koska kukapa muu ymmärtää bloggaajaa paremmin kuin toinen bloggaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin aktivoimaan Kouvolan ryhmää. :)
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista

Instagram