18 jatkettua lausetta

keskiviikko 18. syyskuuta 2019
Törmäsin Tuulannelin blogissa tähän 18 jatkettua lausetta-haasteeseen. Tuulan vastauksia oli mukava lukea. Päätin kokeilla itsekin tätä haastetta. Lapsena ja nuorena rakastin ystäväkirjoja ja slämejä eli slämäreitä. Muistelen, että silloin vastaaminen olisi ollut helpompaa. Nyt minulla meni useampikin hetki vastauksia miettiessä. 

1. En ymmärrä... miten nämä päivät ja viikot kuluvat niin nopeasti. 

2. Parasta juuri nyt... on oma perhe. Tulevana viikonloppuna meidän on tarkoitus viettää aikaa oman perheen kanssa. Edellisestä kerrasta on jo aikaa. 

3. Viime aikoina... en ole juuri pysähtynyt. Koko ajan teen jotain. Pitäisi ehdottomasti raivata kalenterista aikaa itselle ja pysähtymiselle.

4. En osaa päättää... asioista. Minulla on tapana jättää päätöstenteko viime tippaan ja odottaa, että muut tekevät päätökset puolestani.

5. Hermostuin viimeksi... lapsille siitä, että puhelimia katsottiin liian myöhään illalla ja likavaatteet jätettiin pitkin lattioita. 

6. Viikonlopun paras juttu... on aikatauluttomuus. Tosin aika usein meidän viikonloput on ohjelmoituja lasten harrastusten vuoksi.7. Noloa myöntää, mutta... tankkaan autoa harvoin. Siis oikeasti harvoin. Välillä taukoa on ollut lähes 10 vuotta. 
8. Viikko sitten... Mieheni oli työmatkallea Kiinassa. Aika meni yllättävän helposti ja nopeasti. Suurimmaksi osaksi sen ansiosta, että äitini oli meillä auttamassa. Aika luksusta saada valmiiksi tehtyä ruokaa! Minun ei myöskään tarvinut miettiä miten saan hoidettua lasten treenikuskaukset iltaisin.

9. Minut tekee iloiseksi... arjen pienet asiat. Ystävien seura ja hyvä ruoka. 10. Salainen taitoni on... Hyvin salainen. En tiedä itsekkään, mikä se on.

11. Jos saisin yhden toiveen se olisi... Terveyttä itselle ja läheisille. 

12. Minulla on pakkomielle... tarkistaa iltaisin, että ovet ovat lukossa. 13. Viikonlopulla herkuttelin... ainakin pullalla, karkeilla ja sipseillä. Herkuttelut eivät aina rajoitu pelkästään viikonloppuun. 

14. Harmittaa pikkasen..etten ole saanut aloitettua liikuntaharrastusta suunnitelmistani huolimatta. 15. Tekisi mieli... aamulenkille, mutta työpäiväni alkaa ihan kohta.16. Olen ylpeä... lapsistani.


17. Kaikkein eniten odotan... Syyslomaa. Minulla on puhelimessa jopa lomalaskuri. Viime kesän loma ei ollut suunnitelmien mukainen, koska miehellä oli koko kesän kipsi jalassa. Syyslomalta odotan koko perheen yhteistä aikaa. Toivon myös valoisaa ja aurinkoista lomaa.

18. Olenko ainoa, jonka mielestä... maksalaatikkoon laitetaan juustoviipaleita sulamaan sekä tietenkin puolukkahilloa. 

8 kommenttia

 1. Sama juttu, että pysähdys olisi tärkeää minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat järjestettyä aikaa itsellesi!

   Poista
 2. Tuohon ovien lukkoon laittamiseen samaistun. Meillä kun pistetään "putiikki kiinni" niin ovet laitetaan navetalla kiinni tietyssä järjestyksessä että jokainen menee varmasti kiinni ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä meillä on ovet olleet selällään yön, että ihan hyvä tämä nykyinen "pakkomielle".

   Poista
 3. Näitä on hauska lukea; en ole aiemmin kuullutkaan juustosta maksalaatikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuuden herkku. Maksalaatikkoa ei juuri nykyään tule syötyä. Jos syön, niin tietenkin laitan juustosiivut kuuman maksalaatikon sekaan.

   Poista
 4. Eka lause! Niin samaa mieltä, äsken oli perjantai, taas on perjantai♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kommenttiisikaan en ehtinyt heti vastata.

   Poista

Instagram