Yhdeksän kuvaa vuodesta 2019

torstai 2. tammikuuta 2020


Instagram on täyttynyt näistä yhdeksän tykätyintä kuvaa- kollaaseista. Minäkin olen näitä tehnyt jokaiselle hallinnoimalleni tilille eli omalle minnakil tilille, kirja-aiheiselle minnankirjahylly tilille sekä tyttöjen ja minun Barbie-tilille instanuket. Päivitän myös pojan korisjoukkueen instatiliä ja sinnekin laitoin bestnine2019-kollaasin.

Minulla on ollut tapana esitellä vuoden tykätyimmät instagram-kuvat myös täällä blogissa. Tässä postauksessa esittelen oman instagram-tilini yhdeksän tykätyintä valokuvaa.Joulun jälkeen kävin yksin pienellä kävelyllä Myllysaaressa. Myllysaari on pieni saari Lahdessa, jonne pääsee kävellen siltoja pitkin. Myllysaaressa on Lahden Purjehdusseuran paviljonki, joka toimii kesäravintolana. Kuva kauniilta pakkaspäiviltä nousi vuoden tykätyimmäksi kuvaksi.Minulla on ollut tapana kuvata lapset kesäloman alkaessa. Tämä kuva on otettu koulun kevätjuhlan jälkeen omassa pihassa. Lapsia kuvatessa pitää olla nopea. Poseeraaminen ei heitä juuri kiinnosta. Eikä ainakaan kaikkia neljää yhtä aikaa. Olosuhteisiin nähden kelpo otos.


Syyslomalla ostin yhden hameen Espanjasta Primarkista. Ihastuin hameen kuosiin. Hame oli puettu kaupassa mallinukelle maihareiden, valkoisen neuleen ja vihreän pilottitakin kanssa. Mekon ostaminen herätti parikymmentä vuotta uinuneen haaveen Dr. Martensien ostamisesta. Minulla oli joskus lukiossa maiharit, ei kuitenkaan aidot Dr. Martensit. Nyt nämä parikymmentä vuotta sitten haaveissani olleet maiharit. Ostin myöhemmin myös valkoisen neuleen Vilasta. Vihreää pilottia en ole hankkinut, mutta ostin myös yhden mekon maihareiden kanssa käytettäväksi. Toivottavasti maihareista on iloa moneksi vuodeksi!


Lomailimme syyslomalla Espanjassa. Äitini asuu talvet Espanjassa, joten on ihana käydä häntä moikkaamassa ja tankkaassa aurinkoa. Tällaisia hiusten heilautus kuvia olen ottanut joskus aiemminkin. Viime vuonna tämä nousi neljänneksi tykätyimmäksi kuvaksi.


Kesäkuussa osallistuin yksityisten perhepäivähoitajien kesäjuhliin. Pelasimme peliä, jossa piti arvata omassa otsassa oleva kuva kysymällä muilta kysymyksiä. Kysymyksiin sai muistaakseni vastata vain kyllä tai ei. Tämä peli olisi hauska omistaa itsekin. Pitäisikin selvittää, mikä olikaan pelin nimi. Keväällä innostuin kokeilemaan curly girl-metodia. Kuvan kampaus tehty metodia käyttämällä.Toukokuussa toiseksi vanhimman pojan luokka järjesti seikkailuristeilyn Enonsaareen kerätäkseen rahaa Lapin leirikouluun. Olimme esiintymässä koko perheen kanssa esikoista lukuunottamatta. Minä ja tytöt olimme keijuja. Mies ja poika olivat Herra Harmaan kätyreitä. Päivä oli kylmä ja sateinen. Ukkoskuurokin koettiin.Vietimme juhannuksen kaverini ja hänen lastensa kanssa partiolaisten mökillä. Mies oli juuri murtanut jalkansa, mutta mökille lähdettiin. Ilmatkin olivat keskivertoa juhannusta paremmat. Palasimme silti kotiin päivää suunniteltua aiemmin. Ymmärsin, etten ole erityisen erähenkinen ja aloin haaveilla all inclusive-lomasta.


Huhtikuussa 9-vuotiaan teki mieli leipoa. Hän selasi keittokirjaa. Pakastimesta löytyi vadelmia. Niinpä saimme herkutella vadelmapiirakalla.


Mies ei viime kesänä päässyt juuri uimaan, koska hänellä oli jalka kipsissä 10 viikkoa. Tämän kuvan hän otti veneen kannelta. Minä olin menossa uimaan veneen saunasta raikkaan viileään Keiteleeseen.


Lopuksi vielä kirja- ja Barbie-tilien yhdeksän tykätyintä kuvaa.


Ihanaa alkanutta vuotta 2020! 

10 kommenttia

 1. Ihania vuosikuvia! Mukavaa, miten tyylikkäästi lapset ovat mukana blogissasi. Kauniita kuvia, joista välittyy lämmin perhehenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Lapset ovat jo sen verran isoja, että heillä on mielipiteet siitä millaisia kuvia ja juttuja heistä saa julkaista.

   Poista
 2. Nämä vuoden parhaat pitää aina katsoa lävitse :D

  VastaaPoista
 3. Ai että olet nätti <3 ja tuo hiuskuva on erittäin hyvin onnistunut :)

  VastaaPoista
 4. Dr Martenssit ovat best ja niin mukavat. Valoisaa uutta vuotta 2020 <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani eivät vielä ole täysin sisäänajettu. Pelkäsin etukäteen, että tulee rakkoja. Onneksi ei ole tullut.
   Onnea ja iloa tälle vuodelle!

   Poista
 5. Nämä kuvakoosteet ovat aina kivoja ja niistä näkee kerralla ne vuoden kivoimmat jutut!

  VastaaPoista

Instagram