Viime viikon parhaat

maanantai 14. syyskuuta 2020

Kesäkauden lopetus

Kävimme viime viikolla viimeistä kertaa Herrasmannissa saunomassa ja uimassa. Äitini ja hänen miehensä hakivat asuntovaunun pois Herrasmannin leirintäalueelta ja yhdessä vietimme kesäkauden päättäjäisiä saunoen, uiden ja grillaten. Vesi oli 15 asteista ja kaikki uskalsivat uida, myös minä.

Viikon ainoa vapaapäivä

Minulla oli viime viikolla yksi vapaapäivä. Vietin sen ekaluokkalaisten kanssa Upilan leirikeskuksessa. Seurakunta järjesti ekaluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen ryhmäytymispäivän. Sateesta huolimatta päivä oli onnistunut ja mukava. Tutustuin omaan ekaluokkalaiseenikin paremmin. Aika huippu tyyppi meillä on kasvamassa! Ja todella mukavilta vaikuttivat ekaluokkalaisen luokkakaverit ja heidän vanhempansa. 
Äiti-tytär hetki

10-vuotiaan kanssa vietimme yhteisen leffahetken katsomalla kirjastosta lainatun Harry Potter-leffan. Tyttö saa katsoa sitä mukaa Potter-leffoja, kun on saanut kirjoja luettua. Tällä hetkellä hän lukee viidettä Harry Potter kirjaa. Leffaherkkuna meillä oli Arnoldsin kausituote Caramel Popcorn Creme. Ihana makean ja suolaisen yhdistelmä. Tätä syksyistä herkkua on saatavilla rajoitetun ajan Arnoldseista. 
Kirjoja

Viime viikolla en saanut yhtään kirjaa luettua, mutta keskeneräisiä kirjoja minulla on senkin edestä. Minulla on kesken Elina Kilkun Mahdoton elämä, Antti Holman Kaikki elämästä(ni), Maria Petterssonin Historian jännät naiset sekä Marja Saarenheimon Esineiden perimmäisestä olemuksesta. Mukavaa uutta viikkoa!  

6 kommenttia

 1. Erilaiset kahdenkeskiset hetket lasten kanssa avaa aina silmiä siitä omasta mussukasta ja uskon, että ne on tärkeitä myös lapsille.
  Minä en varmasti olisi enää uskaltautunut uimaan, huih!
  Ihanaista viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kasvaessa nämä kahdenkeskiset hetket vain paranee. Voi tehdä kaikkea kivaa ja itseäänkin kiinnostavaa.

   Iloa viikkoosi Outi! <3

   Poista
 2. Nonni, nyt alkoi tehdä mieli donitseja :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Arnoldsin donitsi näyttää niin herkulliselta!

  VastaaPoista

Instagram