Viime viikon parhaat

maanantai 28. syyskuuta 2020Aloitin viime viikon sairastamalla. Nukuin päiväunia, tuijotin Netflixiä ja makasin sohvalla. Pääsin myös kokemaan miltä koronanäytteen ottaminen tuntuu. Olen kuullut sen tuntuvan siltä, kun vettä tai colaa menisi nenään, silmää tökittäisiin sisäkautta tikulla tai otettaisiin papakoe nenän kautta. Sanoisinko, että näytteenotto on nopea, mutta maineensa veroinen. Ystäväni sanoin:


"Sitä tikulla silmään, kuka vanhoja muistaa - sanonta on uudistunut!
Uusi versio menee näin: 
Tikulla nenään, kuka on elänyt vuonna 2020" 

#koronatestiViikonlopun kohokohta

Kävin sunnuntaina kahden ystävän kanssa suppaamassa. Suppasimme satamaan syömään Kahvila Karirannan kuuluisat korvapuustit. Olin varautunut lisävaatteilla ja villasukilla, mutta niitä ei tarvittu ennätys lämpimän kelin ansiosta. Tämän piti olla kesän viimeinen suppailu, mutta en raaskinut vielä tyhjentää sup-lautaa. 


Viikon kirja

Kuuntelin äänikirjana Antti Holman Kaikki elämästä(ni). Ihan kuin olisi hyvän ystävän juttuja kuunnellut! Viihdyin, nauroin, mutta olin myös surullinen ja vihainen. Holma on taitava tarinankertoja. Viikon ostos

Sain lahjakortin Marimekolle lahjaksi hoitolasten perheiltä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan lahjakortilla kaksi mukia. Isomman Ketunmarja-mukin, joka näkyy kuvassa ja pienemmän ruskean unikko-mukin. Valitsen aina tarkkaan mukin, josta juon teetä. Valintaan vaikuttaa päivän fiilis. Viikonloppuna tee tuli juotua Ketunmarjamukista. Viikon sankarit


Viime viikolla meidän perhessä vietettiin kaksia synttäreitä. Mies sekä toinen poika täyttivät vuosia. Poika on ollut jo pidempään kiinnostunut kengistä. Katselee kenkävideoita youtubesta ja piirtää kenkiä. Synttärilahjaksi poika valitsi uudet lenkkarit. Adidaksin siniset Ultra Boostit. Mies kävi ostamassa itselleen lahjaksi kaiuttimet telkkariin. Hänen lahjastaan pääsemme nauttimaan koko perhe. On aikamoinen ero tuleeko ääni pelkästään telkkarista vai kaiuttimen kautta!
Jatkuisivatpa lämpimat ilmat vielä! En ole vielä valmis kylmään ja pimeään syksyyn! Iloista uutta viikkoa! 

2 kommenttia

 1. Voihan koronatesti sentään. Meillä tytär on käynyt testissä ja hän taas sanoi, että ei ole yhtään niin kamala kuin mistä oli kuullut :) Ihanaa kun pääsit suppailemaan, toivottavasti vielä ehdit ainakin kerran käydä.
  Onnittelut sinne synttärisankareille ja ihanaa syksyistä viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suppaaminen oli ihanaa! Voi olla, että on jo liian kylmä jatkaa suppailua. Ensi kesänä sitten taas. Sankareita onniteltu.
   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista

Instagram